.

Διαφήμιση

 

 

User login

H μετατροπή του Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου σε Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Νότιας Ρόδου, στη Βουλή από τη Μίκα Ιατρίδη.

Να προχωρήσει η εφαρμογή της μετατροπής του Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου σε Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Νότιας Ρόδου, σύμφωνα με το ΦΕΚ 9773 /28-04-2009, ζήτησε με αναφορά της στη Βουλή, η Μίκα Ιατρίδη.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου και αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη μετατροπή του Ιατρείου Γενναδίου σε πολυδύναμο είναι απαραίτητη για την περεταίρω αναβάθμιση των δομών υγείας στη Νότια Ρόδο.

Στην αναφορά της προς τους Υπουργούς Υγείας, Οικονομικών και Εσωτερικών η Μίκα Ιατρίδη κατέθεσε και την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Ρόδου, με την οποία ζητείται η μετατροπή και να ισχύσει και το ανάλογο οργανόγραμμα στο οποίο προβλέπεται μια θέση διευθυντή γενικής ιατρικής ή παθολογίας, μια θέση επιμελητή της γενικής ιατρικής ή παθολογίας, μία θέση επιμελητή Α΄ ή Β΄ παιδιατρικής, μία θέση Τ.Ε. νοσηλευτικής, μία θέση Δ.Ε. νοσηλευτικής, δύο θέσεις πληρωμάτων ασθενοφόρου και μία θέση προσωπικού καθαριότητας.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση