.

Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Δωδεκάνησα

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Ι. ΔΡΑΚΟΣ - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου Ας επανασυστηθούμε...

Ο Δρ Στέφανος Ι. Δράκος, Δρ Πολιτικός Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είναι πολιτευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, μέλος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, μέλος του Τομέα Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας και ήδη εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Ρόδου.

Ενημερωτική επιστολή σχετικά με τη μεγάλη επένδυση του "Ήχος & Φως" προς τους υποψήφιους Δημάρχους του Δήμου Ρόδου

Προς : Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων και Υποψήφιων Δημάρχων Ρόδου

κ. Χατζηδιάκο Φώτη

κ. Καμπουράκη Αντώνη

κ. Καρίκη Στράτο

κ. Κρητικό Δημήτρη

κ. ΠότσοΚαλετό

Επένδυση και ΑξιοποίησηΔημοτικού Ανθόκηπου πρώην «Ήχος και Φως»

ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΟΙΝΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ

ΧΤΙΖΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ

Ιδιαίτερα αποτελεσματικές ήταν οι στρατηγικές συνεργασίες που είχε στην Αθήνα ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου. Οι συναντήσεις ήταν σε ιδιαίτερα ψηλό επίπεδο με:

·        Τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) κ Γιώργο Στασινό,

·        Τον Πρόεδρο του ΤΜΕΔΕ κ Κωνσταντίνο Μακέδο,

Η «προληπτική» συκοφαντία της Συμμαχίας, το νέο βρώμικο όπλο της λάσπης

Ο αντιπεριφερειάρχης του Γιάννη Μαχαιρίδη, Αντώνης Χατζηιωάννου και η μετεξέλιξη της παράταξης Μαχαιρίδη στην οποία τώρα συμμετέχει, εισήγαγαν στην πολιτική ζωή και την «προληπτική» συκοφαντία!

Επιτίθενται αγνοώντας και δηλώνοντας την άγνοιά τους για τα πραγματικά δεδομένα και δήθεν ρωτώντας, συνεχίζουν να χτίζουν το περιβάλλον της λάσπης και της συκοφαντίας στο οποίο οι ίδιοι ανδρώθηκαν.

Ευτυχώς για τον τόπο, δεν κυβερνούν πια αυτοί και οι πολίτες και οι επιχειρηματίες των νησιών μας, δεν είναι όμηροι, όπως συνέβαινε στη εποχή τους.

Παράταση ενός έτους στο χρονοδιάγραμμα για την προμήθεια ποδοσφαιρικού τάπητα και λοιπού εξοπλισμού για τις ανάγκες του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ.Ρ. στο Καρακόνερο

Παρατείνεται κατά ένα έτος η ισχύς της Διαβαθμιδικής Σύμβασης Συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Ρόδου, για την υλοποίηση του έργου «Προμήθεια ποδοσφαιρικού τάπητα και λοιπού εξοπλισμού για τις ανάγκες του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ.Ρ. στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις Καρακόνερου του Δήμου Ρόδου»

Αντικείμενο της Διαβαθμιδικής Σύμβασης είναι η παραχώρηση της  αρμοδιότητας από το Δήμο Ρόδου  στην Περιφέρεια,  για την υλοποίηση του έργου.

Οι μαθητές των Απολλώνων σε εκπαιδευτική εκδρομή στο Δημαρχείο

Το Δημαρχείο Ρόδου επισκέφτηκαν οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Απολλώνων, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής που πραγματοποίησαν με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους και γονέων. 

Η Γλυκεια Λέρος ειναι μια μικρη μεταποιητικη επιχειρηση στο νησι της Λέρου΄΄...

Η Γλυκεια Λέρος ειναι μια μικρη μεταποιητικη επιχειρηση στο νησι της Λέρου΄΄...
Με βάση μια παραδοσιακη συνταγη του 1860 που μας εδωσε η Λαογραφος μας Ζαμπετα Γιαννουκά φτιαξαμε το παληο "λικερακι"-κερασμα με φυλλα αρμπαρόριζας και κρασί -που σημερα το ονομ,αζουμε Αρωματισμενος οινος με βοτανα κλ...

Μήνυμα του υποψηφίου Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη για την άνοδο του Διαγόρα στη Football League

Το εισιτήριο της ανόδου στη Football League που εξασφάλισε σήμερα ο Διαγόρας, μας γεμίζει όλους χαρά και περηφάνια.

Πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση της ομάδας. Δείχνουν το δρόμο της προσπάθειας που φέρνει αποτελέσματα και νίκες.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στις νέες προκλήσεις που θα έχει μπροστά της η ιστορική ομάδα της Ρόδου μας από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και είμαι βέβαιος πως ο Διαγόρας θα ανταποκριθεί σε αυτές  με δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Όλοι οι Ροδίτες θα είμαστε δίπλα του.

Γιάννης Γαλουζής «Υποψήφιοι άλλων παρατάξεων έχουν χάσει το μέτρο με τις ανακρίβειες»

«Ας προσέχουν λίγο πως ακριβώς εκφράζονται και τι λένε κάποιοι υποψήφιοι άλλων Δημοτικών Παρατάξεων, διότι θέτουν σε κίνδυνο, εκτός από τον εαυτό τους και τα ΜΜΕ» δήλωσε ο Δήμαρχος Καλυμνίων Γιάννης Γαλουζής, ο οποίος καθημερινά, γίνεται μάρτυρας ψευδών ειδήσεων εναντίον του Δήμου και των υπηρεσιών.

Σχετικά με τις ψευδείς ή ανακριβείς  δηλώσεις της υποψήφιας κ. Ευαγγελίας Μπιλλήρη σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση, ο κ. Γαλουζής διευκρίνισε τα εξής:

“Εμπειρία –Συνέπεια – Αποτελεσματικότητα - Πολιτισμός” ο Ανεξάρτητος Συνδυασμός του Παναγιώτη Τσαλόλη στη Θολό.

O Πρόεδρος της Κοινότητας Θεολόγου, κ. Τσαλόλης   Παναγιώτης  του Νικολάου και   υποψήφιος για τις επόμενες Δημοτικές και Κοινοτικές Εκλογές διεκδικώντας και πάλι την προεδρία της Κοινότητας Θεολόγου,

θεωρεί υποχρέωση να ανακοινώσει  δημόσια, το πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία, με τον Ανεξάρτητο  Συνδυασμό (Εμπειρία –Συνέπεια-Αποτελεσματικότητα-Πολιτισμός), που είναι πλαισιωμένος από νέους ανθρώπους,  ικανούς συνεργάτες με πλούσια εμπειρία στα κοινά, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι, όπως και την προηγούμενη πενταετία .

Δήλωση Κατάρτισης των Συνδυασμων Κοινοτήτων «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛIΤΩΝ» του Φώτη Χατζηδιάκου του Δήμου Ρόδου

Ο συνδυασμός μας έχει την ονομασία: «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

όνομα συνδυασμού: «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Το έμβλημα του συνδυασμού μας αποτελεί αναπαράσταση του ήλιου και ανθρώπων διαφόρων χρωματισμών, ενδιάμεσα αυτών αυτού αναγράφεται: «ΡΟΔΟΣ» από κάτω «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» και πιο κάτω «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ» και πιο κάτω «Φώτης Χατζηδιάκος» και από κάτω «Υποψήφιος Δήμαρχος» και απεικονίζεται ως εξής: 

Ο συνδυασμός μας αποτελείται από τους παρακάτω υποψηφίους για το αξίωμα του συμβούλου της Κοινότητας Αρχαγγέλου  του Δήμου Ρόδου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ - ''Αγαπάμε την Ευθύνη. Συνεχίζουμε Μπροστά, στο Αύριο που Αξίζουμε''

Στο Πρωτοδικείο Σύρου  ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, για την κατάθεση του συνδυασμού νίκης της παράταξης του “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”

Στην κατάθεση δήλωσης κατάρτισης συνδυασμού στο Πρωτοδικείο Σύρου, προέβη χθες, Παρασκευή, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, επικεφαλής της ανεξάρτητης, αυτοδιοικητικής και υπερκομματικής κίνησης «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.                             

«Εγκαινιάζεται η Μονάδα Αφαλάτωσης των Λειψών»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός θα εγκαινιάσει τη Μονάδα Αφαλάτωσης των Λειψών, σε εκδήλωση που θα διοργανώσει ο Δήμος Λειψών στις εγκαταστάσεις της μονάδας, την Κυριακή 5 Μαΐου και ώρα 13.30.

Στα εγκαίνια θα παραβρεθεί ο Γενικός Γραμματέας  Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιώργος Κασσάρας και στελέχη της Γενικής Γραμματείας.

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Σύρου ο περιφερειακός συνδυασμός «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου»

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος, υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» και Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, ενημερώνει ότι χθες Κυριακή 5.5.2019 στο Πρωτοδικείο Σύρου, κατατέθηκε φάκελος πλήρους ψηφοδελτίου, προκειμένου να εξεταστεί από τους αρμόδιους και να συμμετάσχει στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές της 26.5.2019.

Κατανομή ποσού 17.000.000,00 € από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2019 σε Δήμους του Ν. Δωδεκανήσου, ανάλογου των εσόδων εκ του Φόρου Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων οικονομικού έτους 2018.

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο Υπουργός Εσωτερικών Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 79 παρ. 2του Ν.Δ 3323/1955 ( 3323/1955 Α’ 214)«Περί φορολογίας εισοδήματος Φυσικών Προσώπων».

2. Τις διατάξεις του άρθρου 19παρ. 5του Ν.Δ. 3843/1958 ( 3843/1958 Α’ 148)«Περί φορολογίας εισοδήματος Νομικών Προσώπων».

3. Τις διατάξεις του άρθρου 259του Ν. 3852/2010 3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α’) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Με ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας, οι ψηφιακές εφαρμογές για την προβολή του πολιτιστικού κεφαλαίου νησιών της Δωδεκανήσου, ύψους 0,61 εκ €

Την απόφαση ένταξης των έργων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος

Καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές για την προβολή  και ανάδειξη μνημείων, αρχαιολογικών χώρων, εκδηλώσεων, δρώμενων πολιτιστικού ενδιαφέροντος και συνολικά του πολιτιστικού κεφαλαίου που διαθέτουν, αποκτούν έξι νησιωτικοί δήμοι, Ρόδος, Κως, Νίσυρος, Σύμη, Τήλος και Λειψοί, με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο Κώστας Χρυσοχοΐδης, υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Την υποψηφιότητα του Κώστα Χρυσοχοΐδη στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,  καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Βελτίωση συνθηκών άθλησης από την παράταξη ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ

Η βελτίωση των συνθηκών άθλησης σε όλες τις περιοχές του νησιού της Ρόδου είναι ακόμα μια βασική προτεραιότητα του επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ και υποψήφιου Δημάρχου Ρόδου Στράτου Καρίκη.

Με χέρια καθαρά και ψηλά το κεφάλι, ο Γιάννης Γαλουζής κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Κω τη δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού της νίκης!

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Καλυμνιακό λαό που μας έδωσε τιμητική εξουσιοδότηση

Η βραβευμένη δασκάλα των Αρκιών υποψήφια στο δήμο Πάτμου με τον Νικήτα Τσαμπαλάκη

Μια υποψηφιότητα με εξαιρετικά υψηλό συμβολισμό ανακοίνωσε σήμερα η παράταξη «Η Πάτμος Μπροστά» του υποψήφιου δημάρχου κ. Νικήτα Τσαμπαλάκη.

Διαδικασία εισαγωγής στην Α΄ τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Ρόδο

Σχετικά με την εισαγωγή μαθητών/μαθητριών στην Α’ Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2019-2020, οι γονείς-κηδεμόνες των υποψηφίων υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής από τις 6 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2019.

Pages

1 2 3 4 5 6 7 8 9 next › last »

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Pages

1 2 3 4 5 6 7 8 9 next › last »

Διαφήμιση