.

Διαφήμιση

 

User login

Σημαντικές διακρίσεις για ταAtriumHotels στα βραβεία BestoftheBest του Tripadvisor

ΤαΞενοδοχείαAtriumPalaceThalassoSpaResort&Villas, AtriumPrestigeThalassoSpaResort&VillasκαιAtriumPlatinumLuxuryResortHotel&Spaστην Ρόδο πουανήκουνστονόμιλοπολυτελώνξενοδοχείωντωνκκ.ΚωνσταντινίδηκαιΧατζηκωνσταντίνου, AtriumHotels, έλαβανσυνολικά8βραβείααπότοTripadvisorστιςπρόσφατεςβραβεύσειςπουέγινανγιατουςσυνεργάτεςτουςστηνΕλλάδα, ανεξαρτήτουμεγέθουςκαικατηγορίας (άνω των 10.000 καταλυμάτων).

Συγκεκριμένα, έλαβαντις κάτωθι διακρίσεις:

Η επιλογή των νικητών γίνεται έπειτα από συγκέντρωση κριτικών και βαθμολογιών που αφορούν την ικανοποίηση των επισκεπτών και συγκεντρώνονται από το Tripadvisor.

Ο Κύριος Ματσίγκοςδήλωσε ότι τα AtriumHotels, επενδύοντας στο προσωπικό με συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση, επιμόρφωσηκαι στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα, πέτυχαν να συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων ξενοδοχειακών ομίλων στην Ελλάδα.

Τα νέα αυτά βραβεία ανταμείβουν τον όμιλο και το προσωπικό  για την ποιοτική παροχή υπηρεσιών στους πελάτες και δίνουν ώθηση και χαρά να συνεχίσουμε για περισσότερες και καλύτερες επιδόσεις αυτή την δύσκολη σαιζόν. Ευχαρίστησε δε το προσωπικό για τις βραβεύσεις αυτές, αναγνωρίζοντας ότι ο σημαντικότερος παράγοντας επιτυχίας είναι ο ανθρώπινος παράγοντας.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση