.

Διαφήμιση

 

User login

Και γιατρίνα και ταλαντούχα μουσικός η Ροδίτισσα (Καρπαθιακής καταγωγής) Ζωή-Μισέλ Μπακίρη

Στο δημοφιλές talent show «X-Factor 2019» που θα προβάλλεται από την συχνότητα του Open tv με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή, παίρνει μέρος και μάλιστα με μεγάλες αξιώσεις η ταλαντούχα Ρόδια performance Ζωή-Μισέλ Μπακίρη!

Η Ζωή, σολίστ και σοπράνο, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει μεγάλες διακρίσεις στο ενεργητικό της, ξεχωρίζοντας σε διεθνείς διαγωνισμούς από πολύ μικρή.

Το «X-Factor 2019» θα προβάλλεται στην prime time ζώνη του σταθμού κάθε Δευτέρα, αμέσως μετά το καλοκαίρι. Οι οντισιόν έχουν ήδη ξεκινήσει και η Ζωή-Μισέλ Μπακίρη, κόρη του Παύλου Μπακίρη και της Μαρίας Καπετανάκη έδειξε ήδη το μεγάλο ταλέντο της.Η Ζωή-Μισέλ Μπακίρη είναι 18 ετών και αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Κύπρο, μαζί με τον αδελφό της, για σπουδές. Ασχολείται με το τραγούδι, έχει πτυχίο πιάνου, αρκετές διακρίσεις παρά το νεαρό της ηλικίας της και σπουδάζει Ιατρική.

Η Δέσποινα Βανδή και η κριτική επιτροπή που την αποτελούν ο Χρήστος Μάστορας, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος είναι έτοιμοι και αναμένουν το πράσινο φως για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και ν’ ανακαλύψουν το επόμενο αστέρι του ελληνικού τραγουδιού, με την Ζωή Μισέλ να διεκδικεί δυναμικά τον τίτλο!

Αναδημοσίευση κειμένου από dimokratiki.gr

Editorial

Διαφήμιση