.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στο Δίκτυο Επιλεγμένων Επιχειρήσεων/Δραστηριοτήτων "BeLocal@Rhodes"

Η  “BeLocal@  Mobile App and Web Services” είναι μία ψηφιακή πλατφόρμα λογισμικού για τη διαχείριση και βελτιστοποίηση της επικοινωνίας των τοπικών επιχειρήσεων/δραστηριοτήτων, απευθείας στις mobile συσκευές  των επισκεπτών/κατοίκων της περιοχής υλοποίησης,  όσο και της παρουσίασης των αξιοθέατων και των πολιτιστικών- καλλιτεχνικών  εκδηλώσεων.

Δημιουργήσαμε την καινοτόμο εφαρμογή BeLocal@Rhodes για    κινητά Android, που προσφέρεται δωρεάν στους χρήστες.

Η εφαρμογή BeLocal@Rhodes είναι υλοποιημένη σε πολυγλωσσική δομή με πρώτες γλώσσες την Ελληνική και την Αγγλική ανάλογα με την επιλογή του χρήστη. Οι χρήστες βλέπουν στα κινητά τους ανά πάσα στιγμή όλο το περιεχόμενο της (χάρτες, αξιοθέατα, επιχειρήσεις, κλπ) ακόμη και όταν δεν έχουν σύνδεση στο internet (OFFLINE)!

Η εφαρμογή BeLocal@Rhodes είναι το εργαλείο που σας φέρνει σε άμεση επαφή με τους χρήστες της, με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε και με τη δυνατότητα να αλλάζετε οποιαδήποτε στιγμή τα στοιχεία σας, τις προσφορές σας, να διοργανώνετε εκδηλώσεις και γενικά να ενημερώνετε τους πελάτες σας μέσα από τον υπολογιστή σας χωρίς κόπο και περιττά έξοδα.


O συνδυασμός Internet – Smartphones που προωθεί τον Τόπο και τις Επιχειρήσεις του, απευθείας στα κινητά των χρηστών.
Η  Mobile App  λειτουργεί  offline,  ενώ  ενημερώνεται  αυτόματα  μόλις ανιχνεύσει WiFi (No roaming costs technology)

Τι προσφέρει...

Οι επιχειρήσεις/επαγγελματικές δραστηριότητες εμφανίζονται στο χρήστη ανάλογα με τις προσφορές και τις προτάσεις που παρέχουν στο χρήστη με:

Bonus 1ης Επίσκεψης (επιβράβευση γνωριμίας, για την πρώτη φορά   που ο χρήστης θα επισκεφθεί τον χώρο της επιχείρησης.

Ευκαιρίες (Προσφορές/ Εκπτώσεις/ eCoupons) ….

Εκδηλώσεις (Events) (πχ. παρουσίαση νέων προϊόντων)

Η αναζήτηση των «Eπιχειρήσεων/Επαγγ.Δραστηριοτήτων» γίνεται είτε κατά κατηγορία («Τι ψάχνετε»;), είτε κατά περιοχή («πού ψάχνετε»;).
Οι «Εκδηλώσεις» (Events), επίσης εμφανίζονται στην αναζήτηση με κριτήριο την κατηγορία της εκδήλωσης.

Οι χρήστες θα βλέπουν:

  • Φωτογραφία και Τίτλο της επιχείρησής
  • Περιγραφή της επιχείρησης συνοπτική και εκτεταμένη
  • Κατάλογο των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας
  • Διεύθυνση - Στοιχεία επικοινωνίας - Social Media
  • Καθοδήγηση μέσω Offline χάρτη στο χώρο σας

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως για όλες τις παραπάνω "ευκαιρίες" που έχετε τη δυνατότητα να παρέχετε στους πελάτες σας, δημιουργούνται μέσω της εφαρμογής "e-Coupons" (Κουπόνια μοναδικού κωδικού)  στο κινητό του κάθε χρήστη.
Για την "εξαργύρωση" από το χρήστη της εφαρμογής οποιασδήποτε "Προσφοράς/Έκπτωσης" που δημιουργήσατε "e-Coupons" θα πρέπει να εμφανισθεί στο χώρο σας ή ακόμη και στην εκδήλωσή σας για να τα επικυρώσετε μόνοι σας, (από την αντίστοιχη σελίδα στο site της διαχείρισης της επιχείρησής σας) 

 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε…

Μπείτε στο site: http://www.belocalat.com  επιλέξτε το Tab ‘’Επαγγελματίες’’ και κάντε ‘’Αίτηση Συμμετοχής’’ για να αποκτήσετε (μέσω email  που θα σας αποσταλεί), το  username και το password της διαχείρισης της αποκλειστικής ιστοσελίδας σας, μέσα από την οποία θα μπορείτε να προωθείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας κλπ συμμετέχοντας στο δίκτυο BeLocal@Rhodes με ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΤΟΣ!  (δείτε παρακάτω)

 

Κατεβάστε την από το Google Play Store και ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ, στους πελάτες, στους φίλους και στους γνωστούς σας!!!

είναι  ΔΩΡΕΑΝ !!!

Και όλα τα παραπάνω με τι κόστος;

Πολύ μικρότερο απ' ότι φαντάζεστε.
Το λογισμικό προσαρμόζεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας και όχι το αντίθετο!
Υπάρχουν 3 επίπεδα συμμετοχής στο δίκτυο, με διαφορετικές δυνατότητες και κόστος. Παρέχεται δυνατότητα 6μηνης διάρκειας συνδρομή (συμμετοχή) για τις εποχιακώς δραστηριοποιούμενες επιχειρήσεις/δραστηριότητες (τουριστικές), ώστε να μην επιβαρύνονται με ανώφελα κόστη.

1) Στο Basic επίπεδο (εισαγωγικό) πληρούνται οι βασικές δυνατότητες παρουσίασης της επιχείρησης στα κινητά των χρηστών, όπως:
Eμφάνιση στο χάρτη και στα ευρετήρια της αναζήτησης, Φωτογραφία, Σύντομη περιγραφή, στοιχεία επικοινωνίας και καθοδήγηση (walking navigation) από τη θέση του χρήστη στο χώρο της επιχείρησης, χωρίς τη χρήση Internet!  

Στα επόμενα δύο "επίπεδα συμμετοχής"  BEE και HONEY BEE έχετε εκτενέστερη παρουσίαση της επιχείρησης και επιπλέον δυνατότητα προσέλκυσης  νέων πελατών, μέσω των "ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ", όπως "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ/ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ" και "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" που μπορείτε να παρέχετε, στους πελάτες-χρήστες της εφαρμογής,

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ιδιότητες και τις δυνατότητες της παρουσίασης της επιχείρησής σας και της επικοινωνίας σας με τους πελάτες (υπάρχοντες ή νέους), επισκεφθείτε το Site  της πλατφόρμας http://www.belocalat.com/rhodes/el/epaggelmaties 

Προσφορά γνωριμίας

Παρέχεται η δυνατότητα σε οποιαδήποτε "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ/ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ" επιθυμεί να ενταχθεί δοκιμαστικά (χωρίς καμία δέσμευση) στο Δίκτυο του BeLocal@Rhodes και να κάνει χρήση όλων των δυνατοτήτων της ψηφιακής πλατφόρμας έως το τέλος Ιουνίου. Σε αυτό το διάστημα θα υπάρχει η δυνατότητα να διαπιστώσει τη χρησιμότητα της εφαρμογής και να επιλέξει τη συμμετοχή της ή ..όχι στο επιθυμητό "ΕΠΙΠΕΔΟ", Basic, Bee ή Honey Bee!

Οι επιχειρήσεις/Δραστηριότητες που θα επιλέξουν να ενταχθούν στο "Δίκτυο Επιλεγμένων Τοπικών Επιχειρήσεων "BeLocal@Rhodes" έως και τις 30 Ιουνίου 2016, σε οποιοδήποτε ΕΠΙΠΕΔΟ συμμετοχής, θα έχουν bonus τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή διάρκειας 1 μήνα (4 εβδομάδων), πέραν της επιλεγμένης διάρκειας!


Τα κόστη συμμετοχής, ανάλογα με το επιλεγμένο "ΕΠΙΠΕΔΟ" (Basic, Bee, Honey Bee),  φαίνονται στην παρακάτω εικόνα:

BeLocal @ Rhodes App Presents ...


                                      Web Services & Mobile App

                                      url : www.belocalat.com

                                      email : rhodes@belocalat.com

 
Mailing address: Belocal @ Rhodes, Sokratous 163, Rhodes, Dodekanise, 85100, GR

 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση