.

Διαφήμιση

 

 

User login

Η Bayer δίνει 40 δισ. για την εξαγορά της Monsanto;

Η γερμανική εταιρεία Bayer εξετάζει την εξαγορά του αμερικανικού κολοσσού των γενετικά τροποποιημένων προϊόντων Monsanto. Σύμφωνα με το Bloomberg η προσφορά που σκέφτεται να κάνει η Bayer θα ανέλθει στο ιλιγγιώδες ποσό των 40 δισ. ευρώ και αν η εξαγορά υλοποιηθεί τότε θα δημιουργηθεί ο μεγαλύτερος προμηθευτής αγροχημικών στον κόσμο.

Η Bayer δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για την κίνηση της και δεν αποκλείεται να επιδιώξει άλλες συνεργασίες με τη Monsanto, όπως για παράδειγμα κάποια κοινοπραξία. Εκπρόσωποι των δύο εταιρειών δεν έχουν σχολιάσει ακόμη τις πληροφορίες που μεταδίδονται σε διεθνή μέσα.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η γερμανική εταιρεία βρίσκεται σε εσωτερικές προκαταρκτικές συζητήσεις και στο τραπέζι βρίσκεται και το ενδεχόμενο της εξαγοράς. Πηγές σημειώνουν πως ήδη οι σύμβουλοι δουλεύουν πάνω στα πιθανά σενάρια, υπογραμμίζοντας ότι η χρηματιστηριακή αξία της Monsanto ανέρχεται σε 40 δισ. δολάρια.

Λόγω του τεράστιου τιμήματος που απαιτείται για την εξαγορά της Monsanto, η Bayer, η αξία της οποία εκτιμάται σε 84 δισ. ευρώ, εξετάζει τρόπους για τη χρηματοδότηση μιας τέτοιας επιθετικής κίνησηςκαι μεταξύ άλλων συζητείται και το ενδεχόμενο πώλησης περιουσιακών στοιχείων.

http://tvxs.gr/news/kosmos/i-bayer-eksetazei-tin-eksagora-tis-monsanto-m...

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση