.

Διαφήμιση

 

 

User login

Πρωτοπόρα η ΔΕΥΑΡ και στην εξασφάλιση της διαχειριστικής επάρκειας

Από τις 6 Απριλίου η ΔΕΥΑΡ συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις πρώτες ελάχιστες Δημοτικές Επιχειρήσεις της χώρας μας που κατάφερε και έλαβε την πιστοποίηση για το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει προς τους καταναλωτές της.
Με στοχευμένες κινήσεις η διοίκηση της ΔΕΥΑΡ, κατόρθωσε να επιτύχει την πιστοποίηση κατά το πρότυπο ISO -9001 :2008   με πεδίο εφαρμογής πιστοποίησης, την  μελέτη κατασκευής, συντήρησης, εκμετάλλευσης, διοίκησης και λειτουργίας  των δικτύων ύδρευσης- αποχέτευσης και  άρδευσης. Η ημερομηνία έκδοσης του πιστοποιητικού  είναι η  6ηΑπριλίου   και ημερομηνία  λήξης  η 14η Σεπτεμβρίου του 2018. 
Από την πρώτη στιγμή που η νέα διοίκηση της ΔΕΥΑΡ ανέλαβε τα καθήκοντα της έθεσε ως στόχο την εξασφάλιση της πιστοποίησης και της διαχειριστικής επάρκειας που θα της επιτρέπουν να σχεδιάζει και να υλοποιεί έργα και δράσεις προς όφελος των καταναλωτών της, εκσυγχρονίζοντας παράλληλα τις υπηρεσίες που παρέχει. 
Με την διαχειριστική επάρκεια η ΔΕΥΑΡ πλέον θα έχει την δυνατότητα να εντάσσει και να υλοποιεί ως φορέας διαχείρισης έργα που χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκά προγράμματα, εφόσον αυτά ανοίξουν για την υποβολή προτάσεων. 
Την ικανοποίηση του για την θετική έκβαση που είχε η προσπάθεια της διοίκησης της ΔΕΥΑΡ εξέφρασε ο πρόεδρος της κ. Δημήτρης Τσίκκης.
«Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ενημερωθήκαμε και επίσημα ότι η ΔΕΥΑΡ κατάφερε να εξασφαλίσει την πιστοποίηση κατά το πρότυπο ISO-9001 :2008   και την διαχειριστική επάρκεια. Ως διοίκηση θεωρούμε, ότι είμαστε ένα βήμα μπροστά από άλλες Δημοτικές Επιχειρήσεις της χώρας μας. Σε καμία περίπτωση δεν θα απεμπολήσουμε το δικαίωμα της ΔΕΥΑΡ να εντάσσει και να υλοποιεί έργα που χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκά προγράμματα. Ήδη στην ΔΕΥΑΡ με εντολή μου οι αρμόδιες υπηρεσίες προετοιμάζονται για την σύνταξη μελετών έργων αναγκαίων για την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές» δήλωσε ο κ. Τσίκκης.

 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση