.

Διαφήμιση

 

 

User login

Αλεξανδρούπολη: Στον ανακριτή το «τέρας» που κακοποιούσε τα τρία αδερφάκια-Μέχρι στιγμής δεν τους έχει αναλάβει κανένας δικηγόρος

Θα απολογηθούν και η σύντροφος του δράστη και  μητέρα των παιδιών μαζί με τους γονείς του δράστη - Χαροπαλεύει ο 5χρονος που κακοποιήθηκε βάναυσα - Ανησυχία υπάρχει και για το 3 ετών αδερφάκι του,  το πρόσωπο του οποίου είναι κατακόκκινο και πρησμένο

ΣTον ανακριτή οδηγούνται αυτή την ώρα οι κακοί «πρωταγωνιστές» του δράματος από την Αλεξανδρούπολη που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του 5χρονου παιδιού και του αδερφού του, ηλικίας μόλις τριών ετών. 
Εκτός από τον 33χρονο δράστη που κατηγορείται για την πρόκληση βαριών σωματικών κακώσεων στα δυο μικρά παιδιά, στον ανακριτή θα απολογηθούν και η σύντροφος του δράστη και  μητέρα των παιδιών μαζί με τους γονείς του δράστη. 
Μέχρι στιγμής δεν τους έχει αναλάβει κανένας  δικηγόρος, ενώ πιθανότατα να οριστεί συνήγορος υπεράσπισης με έξοδα του δημοσίου.
Τα δυο παιδιά μεταφέρθηκαν το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης σε σοβαρή κατάσταση,  ενώ σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται  ο πεντάχρονος όπου παραμένει σε καταστολή και μηχανικό αερισμό  «ο ασθενής τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας , υπό καταστολή και αναλγησία, παραμένει αιμοδυναμικά ασταθής υπό φαρμακευτική αγωγή».   
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Παύλο Παυλίδη, «πρόκειται για πρωτοφανή κατάσταση κακοποίησης παιδιών», ενώ αν ο 5χρονος δεν είχε μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολη όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, σήμερα δεν θα ζούσε.
Να θυμίσουμε ότι την Τετάρτη, έπειτα από έρευνες της αστυνομίας, εντοπίστηκε και τρίτο ανήλικο παιδί της ίδια οικογένειας, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Πρόκειται για ένα 10χρονο κοριτσάκι το οποίο εξωτερικά δεν έφερε τραύματα, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης προκειμένου να εξεταστεί και να διαπιστωθεί εάν η κατάσταση της υγείας της είναι καλή.

 

http://www.protothema.gr/greece/article/562156/alexandroupoli-ston-anakr...

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση