.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο της Ειρήνης Βογιατζή Χαραλάμπη, εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:

Εκφράζουμε με την πιο βαθιά ανθρώπινη αγάπη, την οδύνη όλων των μελών μας, για την απώλεια της συγγραφέως και ποιήτριας με την ευαίσθητη ψυχή. 

Όλες οι αγαθές συνειδήσεις και οι πνευματικές προσωπικότητες πονούν, γιατί η ψυχή που μας ταξίδευε επέστρεψε στο συμπαντικό κόσμο των αγιασμένων ψυχών, που ποτέ δεν λησμονούνται.

Τα βιβλία της Ειρήνης, χρόνια πολλά, μας  οδήγησαν στο δρόμο της φαντασίας και της πραγματικότητας, της ενοχής και της δικαιοσύνης, του δράματος και της ευτυχίας. Μας πήγαν βαθιά στα εσώψυχα των χαραχτήρων των ηρώων της και του εαυτού της.

Η ευαίσθητη ποιήτρια και συγγραφέας μέσα από τη προσωπική της βιωματική συνειδητότητα και αυτογνωσία,  άνοιξε  τις κλειστές ψυχές μας.

Το συγγραφικό και ποιητικό της έργο το διέκρινε ρεαλισμός, ηθική και ευαισθησία.

 Γνωστή η ίδια για τη πίστη της στη συγχρονικότητα και για την  ευχέρεια της, να πλάθει  με δεξιοτεχνία, μυθοπλασίες αλληλοσυσχετισμών, κατάφερνε, να πείθει για αυτά που είναι σπάνια και απίθανα.

  Της άρεσε η πλοκή του μυθιστορημάτων της να διαδραματίζεται σε γνώριμα μέρη, εκφράζοντας την αγάπη της για το τόπο που έζησε,  και την βαθιά εκτίμηση της στους απλούς ανθρώπους της καθημερινότητας  και του μόχθου.

Οι σκέψεις της Ειρήνης, ήταν μικρά πλεούμενα που τα πηγαινοέφερνε το κύμα, την ίδια ώρα που το δικό της καράβι της Σιωπής, της Ευαισθησίας και της Αγάπης, την ταξίδευε από τον ωκεανό της προσωπικής της Συνείδησης  στην Ανατολή του δικού μας και δικού της  Κόσμου.

Η Ομορφιά δεν είναι κάτι έξω από εμάς. Η ομορφιά φανερώνεται οπουδήποτε υπάρχει μια αισθαντική κατάσταση του Είναι… Ζώντας κοντά σου, πνευματική συντρόφισσα, είχαμε την ευκαιρία να σε αισθανθούμε!

Καλό ταξίδι αγαπημένη φίλη. Ποτέ δεν θα σβήσει το δικό σου φως. θα σε θυμόμαστε για πάντα.    

                                             Το Δ.Σ. της Σ.Γ.Τ.Δ.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση