.

Διαφήμιση

 

 

User login

Κι όμως γίνεται:Απαλλαγείτε άμεσα από κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος και χαλάρωση, με βελονισμό

  • Πώς η πανάρχαια μέθοδος μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας
  • Οι περισσότερες από εμάς θέλουμε να χάσουμε κιλά, καθώς και να μεταμορφώσουμε το σώμα και το δέρμα μας, κάνοντάς τα πιο σφριγηλά, ανορθωμένα και χωρίς κυτταρίτιδα. Αν δεν θέλετε να καταφύγετε στην δραστική λύση του πλαστικού, ο βελονισμός είναι η απάντηση.

    Είναι γνωστό ότι η πανάρχαια, φυσική μέθοδος μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας εκ των έσω. Μετά από τις απαραίτητες επισκέψεις, το δέρμα μας είναι πολύ πιο λαμπερό και φρέσκο, ενώ τοπικό πάχος, χαλάρωση και κυτταρίτιδα μειώνονται αισθητά. Οι μαγικές βελόνες βοηθούν στην μείωση της πείνας μας, καθώς και στην επιθυμία μας για κατανάλωση γλυκών, ενώ ενεργοποιεί τον μεταβολισμό μας για ακόμα περισσότερες καύσεις. 

  • Κατά τις συνεδρίες εκκρίνονται ορμόνες όπως η σεροτονίνη, οι ενδορφίνες και άλλες, που συμβάλλουν στην καλύτερη διάθεση την υγιέστερη εμφάνιση και τη μακροζωία ενώ, παράλληλα με την αλλαγή στο σώμα μας, μπορεί να μας ανακουφίσει και από συμπτώματα όπως οι αϋπνίες ή οι κράμπες. Είναι εντελώς ανώδυνος ενώ τα αποτελέσματα είναι εμφανή μέσα σε ένα περίπου μήνα. Είναι απολύτως ασφαλής, αρκεί να ασκείται από εξειδικευμένους γιατρούς- βελονιστές, ενώ βελονισμό μπορούν να κάνουν άνθρωποι όλων των ηλικιών. Φυσικά, όπως συμβαίνει με όλες τις μεθόδους αδυνατίσματος, τα αποτελέσματα είναι ακόμα δραστικότερα, όταν οι συνεδρίες μας συνδυάζονται με μία ισορροπημένη διατροφή και άσκηση.

    ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ - www.velonismos-rodos.gr 

     

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση