.

Διαφήμιση

 

 

User login

Έλεγχοι της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας διενεργήθηκαν από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σε περιοχές του Ηρακλείου Κρήτης

Ελέγχθηκαν τριάντα πέντε (35) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε εννιά (9) από τα οποία διαπιστώθηκαν παραβάσεις της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας

Έλεγχοι για την εφαρμογή της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας διενεργήθηκαν, στο πλαίσιο στοχευμένης δράσης της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, το τριήμερο 18 έως 20-08-2015, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε περιοχές του νομού Ηρακλείου Κρήτης.

Συνολικά, ελέγχθηκαν τριάντα πέντε (35) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε εννιά (9) από τα οποία διαπιστώθηκαν και βεβαιώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας:   

·          Σε εστιατόριο στο Ηράκλειο, διαπιστώθηκε η μη έκδοση αποδείξεων, συνολικής αξίας εκατόν πενήντα (150) ευρώ.

·          Σε εστιατόριο στο Ηράκλειο, διαπιστώθηκε η μη έκδοση αποδείξεων, συνολικής αξίας εκατόν εβδομήντα πέντε (175) ευρώ και επιπλέον, βρέθηκαν τρεις (3) εργαζόμενοι για τους οποίους δεν επιδείχθηκαν πίνακες προσωπικού.

·          Σε καφέ-μπαρ στο Ηράκλειο, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.

·          Σε καφέ-μπαρ στη Χερσόνησο Ηρακλείου, βρέθηκαν τέσσερις (4) εργαζόμενοι για τους οποίους δεν επιδείχθηκαν πίνακες προσωπικού.

·          Σε καφέ-μπαρ στα Μάλια Ηρακλείου, βρέθηκαν δύο (2) εργαζόμενοι για τους οποίους δεν επιδείχθηκαν πίνακες προσωπικού.

·          Σε καφέ-μπαρ στη Χερσόνησο Ηρακλείου, βρέθηκε ένας εργαζόμενος για τον οποίο δεν επεδείχθη πίνακας προσωπικού.

·          Σε καφετέρια αναψυκτήριο στο Ηράκλειο, βρέθηκε ένας εργαζόμενος για τον οποίο δεν επεδείχθη πίνακας προσωπικού.

·          Σε καφέ-μπαρ εστιατόριο στο Ηράκλειο, βρέθηκε ένας εργαζόμενος για τον οποίο δεν επεδείχθη πίνακας προσωπικού.

·          Σε εστιατόριο στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, βρέθηκαν δύο (2) εργαζόμενοι για τους οποίους δεν επιδείχθηκαν πίνακες προσωπικού.

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες  για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση