.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ - ΕΡΓΑΝΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ., Ιωάννης Βρούτσης, με αφορμή τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ για τις ροές μισθωτής απασχόλησης μηνός Ιουνίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα πρόσφατα αποτελέσματα του πληροφοριακού συστήματος ΕΡΓΑΝΗ μηνός Ιουνίου που είδαν το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτουν ότι οι πολιτικές του λαϊκισμού και της ασάφειας του ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην κατακόρυφη μείωση των ροών της μισθωτής απασχόλησης και κατ’ επέκταση στην εκτόξευση της ανεργίας.

Πιο συγκεκριμένα η μείωση των ροών της μισθωτής απασχόλησης το μήνα Ιούνιο 2015 (-6.761) σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα του 2014 (8.590 άτομα) καταγράφει για πρώτη φορά πτώση και μάλιστα εντυπωσιακή κατά 44,04%!

Δυστυχώς, τα αρνητικά αυτά πρόδρομα σήματα που εκπέμπει η ΕΡΓΑΝΗ, φανερώνουν ότι ο εφιάλτης της μείωσης της μισθωτής απασχόλησης επιστρέφει δριμύτερος μετά τη θετική πορεία που παρουσίασε τα τελευταία 3 χρόνια.

Η αλήθεια των αριθμών είναι αμείλικτη και δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί πίσω από ψέματα και επικοινωνιακούς τακτικισμούς της κυβέρνησης.

Η αβεβαιότητα οδήγησε ξανά την οικονομία στην ύφεση και στα ελλείμματα με θύματα  εργαζόμενους και ανέργους».

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση