.

Διαφήμιση

 

 

User login

Κοντά στους μαθητές των απομακρυσμένων χωριών της Ρόδου, ο Όμιλος Inner Wheel Ρόδου - Γράφει η Βεατρίκη Σέρβου

Ο Όμιλος Inner Wheel Ρόδου επισκέφτηκε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013 τα σχολεία των χωριών Διμυλιά, Κρητηνία και Σάλακος προκειμένου να παραδώσει στους διευθυντές τους γραφική ύλη που είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία τους.

  • Το υλικό αυτό συγκεντρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε ειδικό κιόσκι που ο Όμιλος Inner Wheel Ρόδου είχε στήσει στην Πλατεία Κύπρου. Η συμμετοχή των Ροδίων στο κάλεσμα του Ομίλου ήταν αθρόα και η ανταπόκρισή τους στην προφορά γραφικής ύλης συγκινητική. Γραφική ύλη προσέφεραν για το σκοπό αυτό και πολλά από τα μέλη του Ομίλου.

Μέγας χορηγός επικοινωνίας της αξιέπαινης αυτής δράσης ήταν η εταιρία Α. Ισμαήλος Α.Ε.- εξουσιοδοτημένος διανομέας της Mercedes-Benz στα Δωδεκάνησα που συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία της δράσης αυτής και χορηγός επικοινωνίας ήταν το Ραδιόφωνο «Λυχνάρι».

  • Με δήλωσή της, η κυρία Μαριέττα Φουρτούνη- Τζεδάκη, Πρόεδρος του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου, ευχαριστεί θερμά τόσο τους χορηγούς της εκδήλωσης όσο και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαλάκου «Το Σπήλαιο» κύριο Παναγιώτη Εγγλέζο καθώς και τους διευθυντές και δασκάλους των σχολείων που συνέβαλλαν ο καθένας με τον τρόπο του στην επιτυχία της δράσης.

Η κυρία Φουρτούνη- Τζεδάκη, δήλωσε ότι «ο Όμιλος Inner Wheel Ρόδου υποστηρίζει τα σχολεία των απομακρυσμένων χωριών της Ρόδου τα οποία τελούν με τη λειτουργία τους μεγάλο κοινωνικό έργο καθώς παρέχουν τη δυνατότητα στα παιδιά των χωριών αυτών να φοιτούν σε σχολεία της περιοχής τους και να μην υποβάλλονται στη διαδικασία των μετακινήσεων σε σχολεία που βρίσκονται σε μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους. Η προσπάθεια των εκπαιδευτικών των σχολείων αυτών είναι αξιέπαινη καθώς προσπαθούν να ανταποκριθούν στο δύσκολο καθήκον τους με πενιχρά μέσα».

  • Σημειώνεται ότι η επόμενη εκδήλωση του Ομίλου Inner Wheel θα είναι το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ  2013 στις 18:30 στο ξενοδοχείο Mediterranean.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση