.

Διαφήμιση

 

 

User login

Συνάντηση Δημάρχου με Σωματείο Παραγωγών Λαϊκών Αγορών

Τις προτάσεις των παραγωγών λαϊκών αγορών σχετικά με τον κανονισμό λειτουργίας τους, κατέθεσαν σήμερα προς συζήτηση με το Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του σωματείου τους κύριοι Νίκος Δημήτρας και Σάββας Χατζησάββας αντίστοιχα, παρουσία του αντιδημάρχου Γιώργου Πόκκια και του εντεταλμένου συμβούλου Αλέξανδρου Μανωλάκη.

Στους στόχους του κανονισμού λειτουργίας των λαϊκών αγορών, που έχει ήδη δοθεί προς διαβούλευση με τους παραγωγούς, αναφέρθηκε στη συνάντηση ο δήμαρχος, υπογραμμίζοντας: «σκοπός του κανονισμού είναι η αναβάθμιση και  η εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών του δήμου, η αύξηση της επισκεψιμότητας, ο εκσυγχρονισμός και η βελτίωση των υποδομών και φυσικά η καθαριότητα των χώρων. Στηρίζουμε τους παραγωγούς του τόπου και προωθούμε τα τοπικά προϊόντα με παράλληλη διασφάλιση της ποιότητας τους».

«Πάνω απ΄ όλα», επεσήμανε ο κ. Χατζηδιάκος «είναι η εξυπηρέτηση και η προστασία του καταναλωτικού κοινού καθώς  και η δημιουργία εκείνων των προϋποθέσεων για τη δραστηριοποίηση όλων των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου και η ανάδειξη κυρίως των ντόπιων προϊόντων». 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση