.

Διαφήμιση

 

 

User login

Κοινότητα Ρόδου «corner» στο πάρκο Φιλικής Εταιρίας

Η Κοινότητα Ρόδου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος που εορτάζεται κάθε χρόνο σε όλο τον Πλανήτη στις 5 Ιουνίου, δημιούργησε συμβολικά ένα «corner» στο πάρκο Φιλικής Εταιρίας με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την αλλαγή προτύπων συμβίωσης με το φυσικό περιβάλλον!

Οραματιζόμαστε μια πόλη βιώσιμη χωρίς κυκλοφοριακή συμφόρηση, χωρίς ατμοσφαιρικό ρύπους, χωρίς θορύβους, χωρίς ατμοσφαιρική ρύπανση, χωρίς «κουφάρια» εγκαταλελειμμένων οχημάτων σε κάθε γειτονιά.

Τη δράση πλαισίωσαν τα υπέροχα παιδιά του 1ου Ειδικού Σχολείου Ρόδου και του

Ειδικού Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, που με τα χεράκια τους μετέτρεψαν τις λαμαρίνες ενός εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου σε μικρό έργο δικής τους βιωματικής δημιουργίας! Μιλήσαμε, παίξαμε, δημιουργήσουμε, βρεθήκαμε σε ένα πνεύμονα πρασίνου στην καρδιά της Πόλης μας, δίνοντας το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε πολλά! Στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς δόθηκαν μικρά φυτά από την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου μας!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας και της υπηρεσίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου μας όπως και την ΔΕΡΜΑΕ!

Η αγαστή συνεργασία με τους Αντιδημάρχους Καραμαρίτη Νίκο, Καρικη Κωνσταντίνο και Αλέξανδρο Κολιάδη, έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στην ανακύκλωση Δωδεκανήσου, Γεωργίου Ι.Λαδα & ΣΙΑ Ι.Κ.Ε για την διάθεσή του οχήματος!

                                          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  

                                                                      ΜΑΝΘΑ ΖΙΩΓΟΥ

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση