.

Διαφήμιση

 

 

User login

Η πολιτική φτώχεια και το πολιτικό αδιέξοδο της «Δύναμη Αλλαγής»

Οι χαμηλού επιπέδου ανακοινώσεις της παράταξης του κ. Κυρίτση δείχνουν την πολιτική φτώχεια στην οποία έχει περιέλθει και το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται.

Επαναλαμβάνοντας τετριμμένα κλισέ του παλιού εαυτού της η «Δύναμη Αλλαγής» θυμίζει τους λόγους που την απέρριψαν οι συνδημότες μας.

Όταν απασχολεί τη δημοσιότητα με το αν συνεδρίασε ή όχι μια επιτροπή στην ώρα της, παραβλέποντας λόγους υγείας των μελών της ή ανυπέρβλητες ανάγκες του Δήμου, που δυσχέραναν μια συνεδρίαση, σημαίνει πως δεν έχει τίποτα θετικό να προσφέρει.

Την ίδια ώρα, οι συνδημότες μας θυμούνται τα στελέχη της «Δύναμης Αλλαγής» με τον αρχηγό τους και τις ατελείωτες ώρες του «καφέ» σε παρακείμενο του Δημαρχείου χώρο, εν’ ώρα συνεδριάσεων των συλλογικών οργάνων.

Την στιγμή που τόσα προβλήματα απασχολούν τους συμπατριώτες μας και όλους εμάς, που αγωνιούμε για το μέλλον του τόπου μας και αγωνιζόμαστε να βρούμε λύσεις, δεν έχουν τίποτα καλό να προσφέρουν.

Πραγματικά κρίμα για μια παράταξη που βρίσκεται στα δημοτικά πράγματα 20 χρόνια, που διοίκησε το Δήμο, με τα γνωστά βέβαια αποτελέσματα.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση