.

Διαφήμιση

 

User login

Ιωάννης Παππάς: Οριζόντιες διορθώσεις στους δασικούς χάρτες

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς συνόδευσε στην Κάρπαθο  τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Αμυρά, όπου πραγματοποίησαν ουσιαστική σύσκεψη για την αντιμετώπιση των ζητημάτων  από την ανάρτηση των δασικών χαρτών στο Επαρχείο Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου με πρωτοβουλία της Επάρχου κ. Πόπης Νικολαίδου με τη συμμετοχή του βουλευτή Μ. Κονσολα, του δημάρχου Καρπάθου κ. Γιάννη Νισύριου, του αντιδημάρχου Κάσου κ. Κώστα Περσελή, του εκπροσώπου του ΤΕΕ κ. Νίκου Μπερτζουάνη και του δικηγόρου κ. Μιχάλη Ιωαννίδη.

Ο κ. Παππάς μαζί με τον υφυπουργό κ. Αμυρά επισκέφτηκαν επιπλέον στην Κάρπαθο την μελισσοκομική μονάδα του κ. Γεωργατσουλη .

Σήμερα μετέβησαν στην Ρόδο όπου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , όπου ο Υφυπουργός παρουσίασε το σχέδιο επίλυσης για τα προβλήματα των δασικών χαρτών και μετέφερε την επιθυμία της κυβέρνησης να διορθωθούν άμεσα τα σφάλματα προς όφελος των πολιτών. Ο Περιφερειάρχης Ν.Α κ. Γ. Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Α. Καμπουράκης και ο νομικός κ. Μ. Παπαγεωργίου παρουσίασαν στον Υφυπουργό την πρόταση της ΠΕΔ για τους δασικούς χάρτες.  

Ο κ. Παππάς με τη σειρά του στη σύσκεψη έκανε αναφορά στα ζητήματα που έχουν προκύψει στις ιδιοκτησίες των νησιωτών από την ανάρτηση των δασικών χαρτών και ανέλυσε διεξοδικά τις νομοθετικές παρεμβάσεις που έχει καταθέσει σε σχέση με τους δασικούς χάρτες κι οι οποίες έχουν γίνει αποδεκτές από τον  υπουργό κ. Αμυρα. 

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας δήλωσε:   Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με ρεαλισμό όλα τα προβλήματα που έχουν ανακύψει. Η απόφαση του πρωθυπουργού είναι να δοθεί άμεσα λύση και να διασφαλίσουμε τα νόμιμα δικαιώματα των πολιτών. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τον κ.Παππά και τους υπόλοιπους φορείς. Αναλαμβάνουμε νομοθετικές πρωτοβουλίες για την οριστικοποίηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στα Δωδεκάνησα και τη διόρθωση των αναρτημένων χαρτών.

Μετά το τέλος των συσκέψεων ο κ. Παππάς ανέφερε σε δηλώσεις του: Απαιτούνται ριζοσπαστικές λύσεις, πόσο μάλλον για μια περιοχή με τόσο μεγάλη γεωπολιτική σημασία. Η παράταση που έχει δοθεί ,καθώς και οι οριζόντιες διορθώσεις που θα γίνουν στους χάρτες παράλληλα με τις  απαραίτητες νομοθετικές  παρεμβάσεις θα δώσουν ουσιαστικές λύσεις στα ζητήματα.

Editorial

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: "Γιατί να λείπεις;

Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος: «Στοίχημα υγειονομικής και οικονομικής επιβίωσης ο εμβολιασμός. Ώρα προσωπικής και κοινωνικής ευθύνης. Εμβολιαζόμαστε Όλοι.»

«Γιατί να λείπεις από τη ζωή σου; Η τύχη του νησιού σου είναι στο χέρι σου». Αυτό είναι το μήνυμα της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού που ξεκίνησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την ευαισθητοποίηση των κατοίκων των νησιών, συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια.

ΔΕΥΑΡ - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

https://deyar.gr/

Η ΔΕΥΑΡ αλλάζει, ανασυγκροτείται και εκσυγχρονίζεται.

Με μεθοδικότητα και αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογικών εφαρμογών, οργανώνεται για να καλύπτει με αμεσότητα τις ανάγκες των πολιτών σε κάθε γωνιά του νησιού.

 

COFFEE PLUS - Coffee & Beverages

https://coffee-plus.gr/

 

Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και ψήσιμο του καφέ, είναι η φιλοσοφία μας ώστε το πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας.

Διαφήμιση