.

Διαφήμιση

 

 

User login

Η Περιφέρεια στο πλευρό των θιγμένων από την κατάργηση της εντοπιότητας στις προσλήψεις της ΔΕΗ

Την διαβεβαίωση πως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα σταθεί δίπλα στο απόλυτα δίκαιο αίτημα τους, έδωσαν οι αντιπεριφερειάρχες Φιλήμονας Ζαννετίδης και Κάλλιστος Διακογεωργίου στους κατοίκους  των χωριών Κατταβιάς, Θεολόγου και Σορωνής για την μη τήρηση των συμφωνηθέντων στις προσλήψεις προσωπικού στα εργοστάσια της ΔΕΗ του νησιού της Ρόδου.

Οι δύο αντιπεριφερειάρχες παρέστησαν χθες στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο μετά την διαπίστωση πως στις προκηρύξεις της ΔΕΗ για προσλήψεις προσωπικού στα εργοστάσια της Ρόδου έχει παραληφθεί ο συμφωνηθείς όρος της εντοπιότητας. Στη σύσκεψη αυτή εκτός των «οικοδεσποτών», του προέδρου και μελών του Εργατικού Κέντρου, παρέστησαν ο δήμαρχος Ρόδου συνοδευόμενος από πέντε αντιδημάρχους και οι πρόεδροι των άμεσα πληττομένων κοινοτήτων, Θεολόγου, Σορωνής και Κατταβιάς. Στη σύσκεψη έγινε εκτενής αναφορά στο πρόβλημα που έχει προκύψει. Έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Ε.Κ.Ρ και τον Πρόεδρο του Σωματείου «ΖΕΥΣ» Εργαζομένων στη Δ.Ε.Η Α.Ε κ. Χαροκόπος Μιχαήλ για το τι προβλεπόταν στο ΦΕΚ και τι προβλέπεται τώρα. Η απόφαση που πάρθηκε από τους εμπλεκόμενους φορείς είναι ότι, άμεσα ο Δήμος Ρόδου θα πάρει απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Π.Ε.Δ όπως δήλωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος, το ίδιο θα πράξει και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κατόπιν συνεννόησης του κ. Διακογεωργίου με τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκο Γεώργιο όπου στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο θα υπάρχει ψήφισμα, το οποίο θα καταδικάζει την απόφαση αυτή και θα στηρίζει την πρωτοβουλία μας

Όλοι συμφώνησαν πως οφείλουν να δώσουν την μάχη για μία επανεξέταση του θέματος από την ΔΕΗ. Μάλιστα οι δύο αντιπεριφερειάρχες υπογράμμισαν στην τοποθέτηση τους «Υπάρχει συμφωνία και είναι αναφαίρετο δικαίωμα μας να απαιτούμε την τήρηση της». Παράλληλα ο δήμαρχος κ. Καμπουράκης τόνισε πως «από κοινού με την Περιφέρεια, το Εργατικό Κέντρο και τις τοπικές κοινότητες Σορωνής, Θεολόγου και Κατταβιάς θα δώσουμε αγώνα για την αποκατάσταση της αδικίας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα των πολιτών μας».

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση