.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΣΚΙΝΟΥ

Η Δημοτική Αρχή του κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Υποδομών κ. Αθηνόδωρο X. Κωνσταντίνου, αποκαθιστά τις ζημιές που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες την 25η Νοεμβρίου 2019 και ολοκληρώνει τα τεχνικά έργα στη Δημοτική Κοινότητα Κοσκινού. Το επιστημονικό προσωπικό της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών του Δήμου Ρόδου διενήργησε αυτοψία για τη διαχείριση και την αντιμετώπιση των συνεπειών που προκλήθηκαν στην πληττόμενη Δημοτική Κοινότητα Κοσκινού και συνέταξε τις τεχνικές μελέτες για τα έργα:

  1. «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΟΔΟΠΑΓ ΤΗΣ Δ.Κ ΚΟΣΚΙΝΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ».

Η μελέτη  συντάχθηκε λόγω της αναγκαιότητας για ανακατασκευή τεχνικών στην περιοχή ΡΟΔΟΠΑΓ ώστε αυτά να είναι λειτουργικά και ασφαλή για τα διερχόμενα οχήματα. Συγκεκριμένα σε δύο σημεία κατασκευάστηκαν νέοι πλακοσκεπείς οχετοί καθαρού ανοίγματος 3Χ2 με στηθαία ασφαλείας καθώς και ένα τοιχείο αντιστήριξης του δρόμου μεταξύ των δύο νέων πλακοσκεπών οχετών.

Το εν λόγω έργο, ύψους 74.400,00€ με Φ.Π.Α 24%, χρηματοδοτήθηκε από Ιδίους    Πόρους του Δήμου Ρόδου. Η προθεσμία περάτωσης είχε καθοριστεί σε  δυο (2) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης με την εργοληπτική εταιρεία «ΡΑΪΣΑΚΗΣ ΕΛΠ. & ΣΙΑ Ε.Ε.»

  1. «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΙΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΛΑΚΩΜΟΣ ΤΗΣ Δ.Κ. ΚΟΣΚΙΝΟΥ ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΙΧΕΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ».

Το υφιστάμενο τοιχείο κατέρρευσε με αποτέλεσμα την καταστροφή και του παρακείμενου δημοτικού δρόμου. Για το λόγο αυτό προβλέφθηκε η κατασκευή νέου τοιχείου από οπλισμένο σκυρόδεμα με αντηρίδες και η αποκατάσταση της δημοτικής οδού. Προβλέφθηκαν επίσης χωματουργικές εργασίες καθώς και τοποθέτηση μεταλλικών κιγκλιδωμάτων για την ασφάλεια πεζών και διερχόμενων αυτοκινήτων.

Το εν λόγω έργο, ύψους 74.400,00€ με Φ.Π.Α 24%, χρηματοδοτήθηκε από Ιδίους Πόρους του Δήμου Ρόδου. Η προθεσμία περάτωσης είχε καθοριστεί σε  δυο (2) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης με την ατομική εργοληπτική επιχείρηση «ΜΠΟΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ».

Γραφείο Αντιδημάρχου

Τεχνικών Έργων και Υποδομών Δήμου Ρόδου

Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση