.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΡΟΔΟΥ

Mε πρωτοβουλία γιατρών υπηρετούντων την Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού συγκροτείται Ομάδα Διαχείρισης της Κρίσης ,για την παρακολούθηση της πανδημίας.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ , ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ .

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία έλαβε χώρα χθες στη Ρόδο , με τη συνάντηση γιατρών υπηρετούντων την αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού ( Δήμο και Περιφέρεια), προκειμένου να συγκροτηθεί Ομάδα Διαχείρισης της πανδημικής Κρίσης,  που ταλανίζει την παγκόσμια κοινότητα και κατ’ επέκταση τα νησιά  μας. Η διαχείριση της υγειονομικής κρίσης απαιτεί ενότητα και συστράτευση της επιστημονικής κοινότητας.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αφενός λόγω της επιστημονικής μας ιδιότητας αφετέρου λόγω της θεσμικής μας ως αυτοδιοικητικοί,  αναγνωρίζουμε και αντιλαμβανόμαστε  την κρισιμότητα της κατάστασης!   

Ο  ιός παραμένει ο νούμερο ένα δημόσιος εχθρός! Η πανδημία του νέου κορωνοϊού έχει τη δυναμική να επιδεινωθεί, εάν δεν ακολουθήσουμε πιστά τις βασικές υγειονομικές προφυλάξεις. Και εκείνο που καθιστά το ζήτημα πιο επικίνδυνο, είναι ότι η διατάραξη και ο κίνδυνος της δημόσιας υγείας έχει ως επακόλουθο τη  διατάραξη της  οικονομίας  του νησιού μας, η οποία είναι σύμφυτη με την ανάπτυξη της τουριστικής οικονομίας, σε όλα τα επίπεδα προσφερόμενων υπηρεσιών.

Κατά τη χθεσινή συνάντηση αποφασίστηκε η συγκρότηση της Ομάδας Διαχείρισης της Υγειονομικής Κρίσης με πρώτη ενέργεια την συνάντηση  άμεσα με τον Πρόεδρο του Ιατρικού συλλόγου Ρόδου και τον Υπεύθυνο της Μονάδας Λοιμώξεων του Γεν. Νοσοκομείου Ρόδου.

Στόχος της Ομάδας η κατάθεση προτάσεων προς κάθε Αρχή και η συνεργασία με τον ΙΣΡ, το Νοσοκομείο Ρόδου και τα ΚΥ του νησιού. Είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη για τον περιορισμό της διασποράς του covid-19, η ύπαρξη σχεδίου και ο συντονισμός των ενεργειών.

  Είναι στο χέρι μας και ευθύνη όλων μας, των θεσμικά πολιτικά παραγόντων και των πολιτών να ανατρέψουμε τον κίνδυνο. Nα μην χαθεί το τουριστικό μας πλεονέκτημα και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για ένα και μόνο ζήτημα:

Η Ρόδος και τα νησιά μας να προτείνονται ως covid free προορισμοί!

Οι αυτοδιοικητικοί Α και Β βαθμού ιατροί:

ΙΩΣΗΦ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΑΒΑΔΑ ΕΙΡΗΝΗ

ΚΑΛΑΘΕΝΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΚΑΡΑΤΑΠΑΝΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΑΡΙΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΣΟΚΟΡΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΣΩΤΡΙΛΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΤΡΙΑΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση