.

Διαφήμιση

 

 

User login

Διπλασιάζεται ο αριθμός των εισακτέων στην ΑΕΝ Χίου

Αυξάνεται το ενδιαφέρον μαθητών να εισαχθούν στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στην Χίο και όχι μόνο. Συνολικά αναμένεται να δεχτούν 1.647 νέους πρωτοετείς σπουδαστές εκ των οποίων οι 992 θα είναι πλοίαρχοι και 655 μηχανικοί. Ο αριθμός είναι μεγαλύτερος σε σύγκριση με την τρέχουσα περίοδο όπου εισήλθαν μόλις 1.153.

Για την ΑΕΝ Χίου διπλασιάστηκε σε σύγκριση με πέρσι ο αριθμός των εισακτέων καθώς αναμένεται να δεχτεί συνολικά 105 σπουδαστές. Πέρσι ο αριθμός των σπουδαστών δεν ξεπερνούσε τους 50.

Ο αντιπλοίαρχος, Γ. Μάργαρης σε δηλώσεις του σε τοπικά Μ.Μ.Ε. ανέφερε πως πλέον παύει να υφίστανται και το μειωμένο ενδιαφέρον για τις ΑΕΝ:

«Υπάρχει μέριμνα για πολύ μεγάλη αύξηση του αριθμού των εισακτέων το οποίο ίσως να προοιωνίζει το τέλος της δοκιμασίας που περνάμε ώστε να έχουμε μεγαλύτερο αριθμό σπουδαστών στο σύνολο των Ακαδημιών της χώρας».

Η πλατφόρμα εισαγωγής δεν έχει ανοίξει ακόμα ενώ προϋπόθεση για την εισαγωγή είναι η συμμετοχή στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Η αύξηση του ενδιαφέροντος σύμφωνα με τον κ. Μάργαρη οφείλετε στην αναγνώριση της δύναμης της εμπορικής και ναυτικής δραστηριότητας.

«Το αύριο των Ελλήνων ήταν, είναι και θα είναι η θάλασσα» τόνισε ο κ. Μάργαρης.

Οι πρωτόγνωρες εκπαιδευτικές συνθήκες επηρέασαν και την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Χίου που ωστόσο στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και πραγματοποιεί με επιτυχία το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα.

Τέλος ο κ. Μάργαρης διαβεβαίωσε ότι η ΑΕΝ είναι πλήρως επανδρωμένη για να υποδεχτεί νέους σπουδαστές δεδομένου δημιουργίας δυο επιπλέον τάξεων.

politischios.gr

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση