.

Διαφήμιση

 

 

User login

Τέλος διαλόγου με τους πολιτικά απελπισμένους

Είναι πρωτοφανής η «κοπτοραπτική» που επιχειρείται, προκειμένου να στηθεί καταγγελία  στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη, δηλώνει ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας

Για πρωτοφανή «κοπτοραπτική» του νόμου που αφορά τις μετακινήσεις των Περιφερειαρχών,  προκειμένου, με κάθε τρόπο, να στηθεί κατηγορία κατά του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, όσον αφορά τις μετακινήσεις του, κάνει λόγο ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Νίκος Παπασταματίου, απαντώντας σε νέα ανακοίνωση του Μέρα 25 Δωδεκανήσου  και σημειώνει ότι η συνέχιση του διαλόγου μαζί τους, συνιστά εκτροπή.

Ειδικότερα, το Μέρα 25 επικαλούμενο μια μικρή μόνο παράγραφο του σχετικού νομοθετήματος, ώστε να εξυπηρετεί το ψευδές και ανυπόστατο αφήγημά του και ενώ δόθηκε απάντηση σήμερα το πρωί,   επιδιώκει να συντηρήσει το θέμα, παρότι ο νόμος είναι σαφέστατος ότι οι Περιφερειάρχες οι οποίοι εκτός των άλλων αρμοδιοτήτων τους είναι και επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή ευθύνης τους, δεν εμπίπτουν στους ισχύοντες περιορισμούς κυκλοφορίας.

Στην επιμονή του Μέρα 25 Δωδεκανήσου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας κάνει λόγο για ευδιάκριτα κίνητρα εκείνων που προσπαθούν να δραπετεύσουν από την πολιτική τους απελπισία στοχοποιώντας εμμονικά τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο.

 Στο νεώτερο έγγραφό του, ο Εκτελεστικός Γραμματέας αναφέρει:

«Στην πρωινή μου δήλωση αναφέρθηκα σε γραφικούς που διεκδικούν τον τίτλο του κωμικού, σε σχέση με το παραλήρημα των «καταγγελιών» για μετακινήσεις του Περιφερειάρχη.

Με την τρισέλιδη απάντηση του Μέρα 25 Δωδεκανήσου, διαπιστώνω ότι ούτε τα όρια του κωμικού μπορούν να καλύψουν την περίπτωση.

Δημοσιολογούντες με κίνητρα που μπορεί ο καθένας να διακρίνει, είναι πρόθυμοι να αλλοιώσουν και να διαστρεβλώσουν τα πάντα, προκειμένου να δραπετεύσουν από την πολιτική τους απελπισία.

Είναι πρωτοφανής η «κοπτοραπτική» που επιχειρείται, προκειμένου να στηθεί καταγγελία  στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη, που μετακινείται με την ιδιότητα του επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας.

Η συνέχιση του διαλόγου μαζί τους, συνιστά εκτροπή.

Μέχρι εδώ.»

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση