.

Διαφήμιση

 

 

User login

Μήνυμα του Δημήτρη Γάκη για την επέτειο της 7ης Μαρτίου

Δημήτρης Γάκης: «Επέτειος Ενσωμάτωσης με σαφές κοινωνικό πρόσημο - για την αναπτυξιακή προοπτική της Δωδεκανήσου»

Μήνυμα του Δημήτρη Γάκη για την επέτειο της 7ης Μαρτίου

«Η επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου αποτελεί ένα εμβληματικό σημείο αναφοράς για το μέλλον της Δωδεκανήσου. Το διαχρονικό μήνυμα των αγώνων των Δωδεκανησίων για εθνική ανεξαρτησία, ανάπτυξη και ευημερία είναι σήμερα επίκαιρο όσο ποτέ. Σε μια εποχή συνεχών προκλήσεων μέσα στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφώσει η πανδημία COVID-19 και τ’ απόνερα της μεγάλης, 10ετούς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, απαιτείται δυναμική και αποφασιστική νησιωτική πολιτική στοχευμένη στις ανάγκες του κάθε νησιού ξεχωριστά, απαιτείται δράση, με έργα ουσίας – τώρα !!! και όχι αυτή η «στεγνή», επικοινωνιακή και επιφανειακή «Νέο-Δημοκρατική» αντιμετώπιση των προβλημάτων του Αρχιπελάγους, που έχουν δυστυχώς οξυνθεί από τις συνέπειες της ανθρωπιστικής κρίσης αλλά και από την ανυπαρξία κυβερνητικού σχεδίου. Απαιτούνται υποδομές και προσωπικό στην Υγεία, τεχνολογία και διδακτικό προσωπικό στην Παιδεία, σύγχρονες ακτοπλοϊκές μεταφορές στην ενδονησιακή επικοινωνία, απαιτείται ουσιαστική στήριξη στον τουρισμό, στους εργαζόμενους, στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Με μέτρα που να ενδυναμώνουν την οικονομία, να δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες και να επιδεικνύουν ένα κοινωνικό και ισχυρό κράτος, ένα Κράτος που το υπολογίζουν στο εξωτερικό. Με έργα ουσίας και προοπτικής. Αυτή τη χώρα που δημιουργεί πλούτο και βγαίνει με αναπτυξιακή ώθηση μπροστά οραματίστηκαν οι νησιώτες και σ’ αυτό το στόχο - για μια ακόμη φορά – θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι οι Δωδεκανήσιοι. Έτσι ώστε η επόμενη επέτειος της 7ης Μαρτίου να βρει τα νησιά μας με σύγχρονα Κέντρα Υγείας και σχολεία, με απρόσκοπτες και φθηνές ακτοπλοϊκές μεταφορές, με ποιοτικό τουρισμό και τεχνολογικά «δικτυωμένους» χώρους και υποδομές πολιτισμού. 

Για να καταστεί η Δωδεκάνησος ένας πραγματικός «κόμβος» εξωστρέφειας, καινοτομίας και πολιτισμού.

Είναι τώρα η στιγμή για ένα νέο όραμα, με στρατηγικό σχέδιο και πρόγραμμα, για μια πραγματικά ανεξάρτητη διεθνή πολιτική με στόχο την ειρήνη στην περιοχή, που να στηρίζεται στην κοινωνική συνοχή και την ισχυρή οικονομία της Ελλάδας και τις αναπτυξιακές συνεργασίες στη Μεσόγειο.

Αυτό είναι το ουσιαστικό μήνυμα της επετείου της Ενσωμάτωσης σήμερα, σε αυτή τη «γιορτή νέων αγώνων» πρέπει όλοι μαζί να συστρατευθούμε. Για το καλό της Δωδεκανήσου, της πατρίδας μας. Είμαστε οι κληρονόμοι των αγώνων και των επιτευγμάτων εκείνων που αγωνίσθηκαν για να οδηγηθούμε στην Ενσωμάτωση και θα πρέπει να συνεχίσουμε αυτή την κληρονομιά του αγώνα τους για τη νέα προοπτική ανάπτυξης και προόδου».

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση