.

Διαφήμιση

 

 

User login

Ιωάννης Παππάς: 7η Μαρτίου Ενωμένη Δωδεκάνησος

Επί τη ευκαιρία του εορτασμού της επετείου της 7ης Μαρτίου, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις Δωδεκανήσιες και όλους τους Δωδεκανήσιους Χρόνια Πολλά!

Η 7η Μαρτίου αποτελεί ημέρα-σταθμό της ελληνικής ιστορίας αλλά και της ιστορίας της Δωδεκανήσου, αφού γιορτάζουμε την πολυπόθητη ενσωμάτωση των νησιών μας στο Ελληνικό Κράτος.

Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν προκύψει με την πανδημία, δε θα μπορέσουμε να υψώσουμε τις σημαίες μας, να καμαρώσουμε τις νέες, τους νέους και τον στρατό μας στην καθιερωμένη παρέλαση, δε θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε όπως θα θέλαμε και όπως αξίζει σε αυτή την σπουδαία για τον τόπο μας ημέρα.

Φέτος, είναι η ευκαιρία να αναλογιστούμε ακόμα καλύτερα τις θυσίες που έκαναν οι πρόγονοι μας για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι και ενσωματωμένοι στην μητέρα Ελλάδα, γεγονός το οποίο πριν 7 δεκαετίες δεν ήταν αυτονόητο.

Είναι η ευκαιρία να αναλογιστούμε τις σκληρές μάχες των προγόνων μας, με αποτέλεσμα σήμερα να κάνουμε λόγο για Ελληνική Δωδεκάνησο.

Ας είναι ο σημερινός «πρωτόγνωρος» εορτασμός της 7ης Μαρτίου, η ευκαιρία να βάλουμε ακόμα πιο βαθειά στην καρδιά μας την Πατρίδα και τα Δωδεκάνησα και το έναυσμα να είμαστε ενωμένοι πάντα, για να κρατήσουμε ζωντανά την ιστορία, τα ήθη και τον πολιτισμό του τόπου μας.

Ζήτω η Ελληνική Δωδεκάνησος!

Ζήτω το Έθνος!

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση