.

Διαφήμιση

 

 

User login

Ιωάννης Παππάς: Σχέδιο για Covid Free νησιά

Η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο εμβολιασμού όλων των νησιών έως το Πάσχα, προκειμένου να χαρακτηρίζονται "νησιά covid free" εν όψει της τουριστικής περιόδου.   

Να σημειωθεί ότι, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, κατά την επίσκεψη του στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 12 Ιανουαρίου, έθεσε στον Πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτάκη, την σκέψη του για τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των νησιών μας ώστε  αυτό να λειτουργήσει θετικά στον τουριστικό κλάδο και να χαρακτηρίζονται τα νησιά μας στις παγκόσμιες τουριστικές αγορές ασφαλείς  covid free  τουριστικοί περιορισμοί. Ο Πρωθυπουργός είχε αποδεχτεί την πρόταση του κ. Παππά με μεγάλη ικανοποίηση και η κυβέρνηση κινείται πλέον προς αυτή την κατεύθυνση.

Το σχέδιο αυτό προβλέπει να εμβολιαστούν μαζικά όλοι οι κάτοικοι των νησιών έως το Πάσχα , με προτεραιότητα  τα  νησιά έως 15.000 κατοίκους και θα ακολουθήσουν η Ρόδος, η Κως, η Κέρκυρα και η Κρήτη. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη  κ. Παππάς σε δηλώσεις του ανέφερε: Χαίρομαι ιδιαίτερα  που η σκέψη μου για τα covid free νησιά  υιοθετήθηκε από τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση . Σε επικοινωνία μου με τον γ.γ Πρωτοβάθμιας φροντίδας του υπ. Υγείας κ. Θεμιστοκλέους, που είναι αρμόδιος για τους εμβολιασμούς,   μου επιβεβαίωσε το πλάνο της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό των νησιών. Το σχέδιο επιβεβαιώνεται και στο σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ».  Θεωρώ άκρως αναγκαία την  επίσπευση του εμβολιασμού των νησιωτών μας, λόγω και της επαγγελματικής τους δραστηριότητας. Αυτό ζητούν οι συμπατριώτες μας και αυτό πρέπει να γίνει, για το δρόμο των νησιών μας προς την έναρξη της τουριστικής σαιζόν.   

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση