.

Διαφήμιση

 

 

User login

Μίκα Ιατρίδη: «Λύση για τους ασφαλισμένους του ΕΦΚΑ που δεν μπορούσαν να ανανεώσουν τα βιβλιάρια υγείας, γιατί δεν είχαν τις προϋποθέσεις, ψηφίζουμε σήμερα».

Ψηφίζεται  σήμερα στη Βουλή, η τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, που αφορά στην πρόσβαση χωρίς προϋποθέσεις στις υπηρεσίες υγείας για όλους τους ασφαλισμένους του ΕΦΚΑ.

Τη σημασία αυτής της τροπολογίας και την κρισιμότητά της είχε τονίσει η Βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ, Μίκα Ιατρίδη, καθώς τώρα προβλέπεται η ανανέωση της ασφαλιστικής ικανότητας των εργαζομένων για το επόμενο δωδεκάμηνο, χωρίς να εξετάζεται αν το 2020 είχαν δύο μήνες ή 50 ημέρες ασφάλισης.  

Επιπλέον, στη διάταξη αυτή περιλαμβάνονται και όλες οι ειδικές κατηγορίες για τις οποίες η ασφαλιστική ικανότητα ανανεωνόταν με ειδικές διατάξεις κατά τα προηγούμενα χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζεται η πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική κάλυψη τόσο για τους ίδιους όσο και για τα έμμεσα ασφαλισμένα μέλη.

«Δίνουμε έμφαση και βάρος στις πολιτικές που διασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή. Ακούμε την κοινωνία και δίνουμε λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους, όλους τους πολίτες. Χαίρομαι, γιατί η συνεργασία που έχει αναπτυχθεί και με το Εργατικό Κέντρο Ρόδου, σε συνάντηση μου τον προηγούμενο μήνα, αποδίδει καρπούς. Δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε, ώστε το τέλος της πανδημίας να μας βρει όρθιους και πιο δυνατούς», δήλωσε η Μίκα Ιατρίδη.  

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση