.

Διαφήμιση

 

 

User login

«Ν. Σαντορινιός:Κατάθεση αναφοράς σχετικά με την εύρεση λύσης για όσους απορρίπτονται από την επιδότηση ανεργίας»

Κοινή αναφορά κατέθεσαν  οι Βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Σ. Βαρδάκης, Ν. Ηγουμενίδης και Χ. Μαμουλάκης και ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Νεκτάριος Σαντορινιός προς τους Υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών σχετικά με την ανάγκη εύρεσης λύσης για όσους εργαζόμενους απορρίπτονται από την επιδότηση ανεργίας, παρόλο που πληρούν όλα τα απαιτούμενα κριτήρια.

Πιο συγκεκριμένα στην αναφορά, η οποία και βασίστηκε σε κοινή επιστολή των Εργατικών Κέντρων Ρόδου και Κρήτης, ζητείται να χαρακτηριστούν ως εποχικοί, όσοι υπάλληλοι ανήκαν σε αυτό το καθεστώς, και πέρσι, μιας και φέτος λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί η προβλεπόμενη ποσόστωση λειτουργίας των επιχειρήσεων. Επιπλέον ζητείται να υπάρξει μέριμνα για τους νέους ασφαλισμένους, που θα πάρουν φέτος πρώτη φορά ανεργία, και να μην ισχύσει το κριτήριο των ογδόντα ενσήμων που απαιτείται, μιας και λόγω των συγκυριών δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί.

Στο πλαίσια της στήριξης και της ενίσχυσης των πολιτών, ειδικά στα νησιά τα όποια και έχουν πληγεί πολλαπλά από την πανδημία, είναι σημαντικό να υπάρξουν στοχευμένεςενέργειες και να εφαρμόζονται συγκεκριμένες πολιτικές, που να στηρίζουν όσους το έχουν ανάγκη, τόνισε ο Νεκτάριος Σαντορινιός.

.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση