.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από την 8η του Μάρτη 1857 που καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας για να τιμήσει την μνήμη των εργατριών στα κλωστοϋφαντουργεία και ραφτάδικα της Νέας Υόρκης, που ξεσηκώθηκαν για να διεκδικήσουν «δεκάωρη δουλειά, φωτεινές και υγιεινές αίθουσες εργασίας, ισομισθία με τους κλωστοϋφαντουργούς και τους  ράφτες», εντούτοις η ημέρα αυτή παραμένει επίκαιρη και σημαντική, καθώς, το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών παγκοσμίως συνεχίζει να υφίσταται καταπίεση.

Η 8η του Μάρτη είναι ημέρα αφύπνισης όλων μας για την προστασία και την προάσπιση των γυναικών που έχουν πολλαπλούς ρόλους ως μητέρες, σύζυγοι, αδελφές, κόρες, εργαζόμενες, άνεργες, φοιτήτριες, επιστήμονες, μετανάστριες κλπ.

Η 8η του Μάρτη είναι ημέρα μνήμης για να θυμόμαστε τις γυναίκες αγωνίστριες ενάντια στην καταπίεση κάθε μορφής, τις γυναίκες που κατάφεραν να θέσουν νέους στόχους σε κυβερνητικό, πολιτικό, κοινωνικό και ατομικό επίπεδο για την ουσιαστική κατοχύρωση της Ισότητας των δύο φύλων σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής. 

Η Δημοτική αρχή του Δήμου Νισύρου στηρίζει κάθε συνεργασία μεταξύ πολιτείας και Αυτοδιοίκησης για την εφαρμογή πολιτικών ισότητας. Οφείλουμε όλοι οι θεσμοί της κοινωνίας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να χαράξουμε στόχους και πολιτικές που προωθούν την απελευθέρωση των γυναικών από κάθε  μορφή καταπίεσης και κοινωνικής υποτίμησης.

Χριστοφής Ι. Κορωναίος

Δήμαρχος Νισύρου

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση