.

Διαφήμιση

 

 

User login

Με λαμπρότητα θα εορτασθεί η παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας

Μία πρώτη συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους Πολιτιστικών Συλλόγων Γυναικών των χωριών της Ρόδου (θα ακολουθήσουν κι άλλες με συλλόγους της πόλης) είχε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για τον Πολιτισμό Κάλλιστος Διακογεωργίου με σκοπό την αρτιότερη οργάνωση της εκδήλωσης για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Όπως είναι ήδη γνωστό την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 (Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας), ώρα 19:30 στην αίθουσα «Κορνήλιος Καστοριάδης» της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Τομέας Πολιτισμού) συνδιοργανώνει με τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Λύκειο Ελληνίδων, και με τη στήριξη των Πολιτιστικών Συλλόγων Γυναικών Ρόδου και αφιερώνει στις γυναίκες την θεατρική παράσταση «Άλκηστη», του Σπύρου Συρόπουλου, καθηγητή του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τη δραματοποίηση αναλαμβάνει ο Θεατρικός Όμιλος Λέρου σε σκηνοθεσία Λευτέρη Διαμαντάρα. Στα πλαίσια της εκδήλωσης έχει προσκληθεί η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Γ. Μενδώνη, προκειμένου να τιμηθεί στο πρόσωπό της η Γυναίκα και η προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο.

Πριν την θεατρική παράσταση θα ακουσθούν ομιλίες με θέμα την προσφορά της γυναίκας στην ανθρωπότητα και την τεράστια συμβολή της στην αναπτυξιακή πορεία του υπαρκτού κόσμου. Παράλληλα θα υπάρξουν κι άλλες εκδηλώσεις έτσι ώστε να αναδειχθεί όσο καλύτερα γίνεται η αξία της γυναίκας και να τιμηθεί η ημέρα της παγκόσμιας γιορτής της.

Στη  συνάντηση ο κ. Διακογεωργίου ενημέρωσε τις εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων Γυναικών για την εκδήλωση και ζήτησε την δική τους συμβολή και παρουσία.  Το παρόν στη συνάντηση έδωσαν οι κυρίες Κατερίνα Μοσχή, πρόεδρος του συλλόγου Παστίδας,  Μαρίκα Γιορδαμνή, αντιπρόεδρος του συλλόγου  Παστίδας, Σταματία Κουρζάκη υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου Μασσάρων, Ελένη Θωμάτου, πρόεδρος του συλλόγου Σορωνής, Ελένη Τσίκκη, πρόεδρος του συλλόγου Ιαλυσού, και η Σεβαστή Μαργαρίτη-Καταβενάκη, πρόεδρος του συλλόγου Κοσκινού και υπεύθυνη των συλλόγων γυναικών στην Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση