.

Διαφήμιση

 

 

User login

17 Φεβρουαρίου στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς στο πλαίσιο των δράσεων εκπαίδευσης και κατάρτισης κατ’ άρθρο 65 του Ν. 4497/2017, προσφέρει υπηρεσίες εκπαίδευσης, κατάρτισης, εκπαιδευτών ενηλίκων για την προετοιμασία τους στις εξετάσεις  πιστοποίησης της εκπαιδευτικής τους επάρκειας και της εισαγωγή τους στο Μητρώο Εκπαιδευτών Μη Τυπικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ.

Το πρόγραμμα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ», ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ στοχεύει στην ουσιαστική προετοιμασία υποψηφίων εκπαιδευτών ενηλίκων για τις εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας του ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερομένους, που επιθυμούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ για την πιστοποίηση εκπαιδευτών ενηλίκων, αλλά δε διαθέτουν την απαιτούμενη εκπαιδευτική εμπειρία (150 ώρες) σε ενήλικες (βάσει του άρθρου 67 του Ν. 4386/2016) και σε όσους θέλουν να προετοιμαστούν κατάλληλα για την επιτυχία τους στις εξετάσεις.

Το πρόγραμμα  διαπραγματεύεται τα θέματα θεωρητικής αξιολόγησης του ΕΟΠΠΕΠ, σύμφωνα με την τράπεζα θεμάτων με ιδιαίτερη προσοχή στις εκπαιδευτικές τεχνικές, καθώς και στο σχεδιασμό, την παρουσίαση και την αξιολόγηση των μικροδιδασκαλιών, καλύπτοντας τις απαιτήσεις και για την πρακτική  αξιολόγηση του ΕΟΠΠΕΠ .

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4342/2015, (ΦΕΚ 143/Α’/9-11-2015)κανένας πλέον εκπαιδευτής ενηλίκων, ο οποίος δεν είναι πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΠΕΠ, δεν θα μπορεί να διδάσκει σε προγράμματα συμπληρωματικής εκπαίδευσης, σε σεμινάρια, σε επιμορφώσεις που οργανώνονται από φορείς Δια Βίου Μάθησης (Πανεπιστήμια, Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης), που χρηματοδοτούνται  (τα προγράμματα) από το νέο ΕΣΠΑ και τους Ευρωπαϊκούς Πόρους.

Η διαδικασία πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας των Εκπαιδευτών Ενηλίκων, είναι σύμφωνη με το περιεχόμενο του εκάστοτε ισχύοντος πιστοποιημένου Επαγγελματικού Περιγράμματος Εκπαιδευτή Ενηλίκων και σε αντιστοιχία με το Πλαίσιο Προγράμματος Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών.

Συγκεκριμένα, η διαδικασία πιστοποίησης μετά από υποβολή αίτησης και δικαιολογητικών από τους υποψηφίους (portfolio ΕΟΠΠΕΠ), εφόσον κριθούν έτοιμοι και ικανοί περιλαμβάνει γραπτή εξεταστική δοκιμασία και παρουσίαση μικροδιδασκαλίας.

Παροχές Προγράμματος

Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Βεβαίωσης Ένταξης στο Μητρώο Εκπαιδευτών του Επιμελητηρίου.

Εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή.

Υλοποίηση  Σχεδιασμός και Παρουσίαση Μικροδιδασκαλιών.

 Παρακολούθηση προγράμματος: Μέσω τηλεκατάρτισης.

 Η διδασκαλία μέσω συστήματος ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης βασίζεται κυρίως στη μελέτη του εκπαιδευτικού υλικού σε χρόνο και τόπο που επιλέγει ο εκπαιδευόμενος. 

 Διάρκεια: 120 ΩΡΕΣ

 Κόστος συμμετοχής: 250€

 Κόστος συμμετοχής για ανέργους, φοιτητητές, πολύτεκνους: 215€ (κατόπιν αποστολής του απαραίτητου δικαιολογητικού).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ και άμεσα εκπρόσωπός μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στοekpaideusi.ep@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση