.

Διαφήμιση

 

 

User login

Ο χαρακτηρισμός των Ροδιτών ως «ιθαγενών» αποτελεί την προσωπική σας άποψη κε Καμπουράκη. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.

Σε απάντηση της δήθεν σκληρής ανακοίνωσης σας, σας καθιστούμε για άλλη μια φορά σαφές ότι οι εριστικές και κενές περιεχομένου δηλώσεις σας, χωρίς συγκεκριμένες και σαφείς προτάσεις δεν μπορούν να αποτελέσουν έδαφος πολιτικής αντιπαράθεσης.

Σε μια προσπάθεια να σας ενημερώσουμε (μολονότι βέβαια ουδέποτε ενδιαφερθήκατε να ενημερωθείτε), σας αναφέραμε μέρος των δράσεων και των αρμοδιοτήτων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Εάν δυσκολεύεστε να τις καταλάβετε αυτό είναι δικό σας πρόβλημα. Εάν όμως θέλετε πράγματι να "σώσετε" αυτόν τον τόπο, όπως συνεχώς διατείνεστε, θα ήταν προτιμότερο να διατυπώσετε ρεαλιστικές προτάσεις επί πραγματικών ζητημάτων και όχι να εκμηδενίζετε την προσπάθεια, τις δράσεις και τα έργα μας, με μοναδική αντιπρόταση τα όνειρα σας… και λόγια του αέρα.

Το ότι αποφασίσατε ξαφνικά την προηγούμενη Πέμπτη να φωτογραφηθείτε στο Λιμάνι της Ρόδου, βγαίνοντας από την «γυάλα» και την «απομόνωση» του 20ου ορόφου, συνοδεία τριών λιμουζίνων, δεν αναιρεί το γεγονός ότι και ως πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων, ουδέποτε δείξατε ενδιαφέρον ή έστω επισκεφθήκατε το Λιμάνι της πόλης μας.

Όσον αφοράτον απαράδεκτο χαρακτηρισμό των Ροδιτών ως «ιθαγενών» που εσείς ο ίδιος αποδώσατε, μην μας εμπλέκετε με τις προσωπικές σας απόψεις, τις οποίες εμείς καταδικάζουμε.

Τέλος δεν σας επιτρέπουμε να αναφέρεστε στο ύφος και το ήθος της παράταξής μας το οποίο γνωρίζει όλος ο Ροδιακός λαός. Φροντίστε να ελέγξετε το ύφος το ήθος, τα έργα και τις ημέρες των μελών της δικής σας παράταξης…

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση