.

Διαφήμιση

 

 

User login

Η ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Σάββας Διακοσταματίου  με το τμήμα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου έχουν τη χαρά να φιλοξενούν αυτές τις μέρες τη σουηδική αθλητική ομάδα IK Hakarpspojkarna. 

  • Πρόκειται για μια αθλητική ένωση των δύο σουηδικών δήμων  Huskvarna και Jonkoping, που απαριθμεί πάνω από 5.000 μέλη. Ιδρύθηκε το 1929 και περιλαμβάνει τμήματα τριάθλου (ποδηλασία, τρέξιμο, κολύμπι), σκι, στίβου, χόκεϊ, ποδοσφαίρου και mountain bike.   Η Ένωση  απέστειλε τους διακεκριμένους αθλητές του στίβου της στο νησί μας, προκειμένου να προπονηθούν αξιοποιώντας τις θαυμάσιες καιρικές συνθήκες, καλύπτοντάς τους τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής τους.

 

  • Δεκαέξι αθλητές, άντρες, γυναίκες και παιδιά, ηλικίας από 14 έως 71 ετών, γυμνάζονται καθημερινά στο αθλητικό κέντρο Καλλιπάτειρα, που βρίσκεται  στο Καρακόνερο. Οι εντυπώσεις των αθλητών είναι θετικές, τόσο για τις εγκαταστάσεις όσο και για τη φιλοξενία και το αγκάλιασμα του κόσμου.

 Το τμήμα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, μαζί με τον υπεύθυνο των εγκαταστάσεων, παρέχουν κάθε δυνατή υποστήριξη, ώστε η διαμονή και η προετοιμασία τους να ολοκληρωθεί με επιτυχία. 

  • «Τέτοιες πρωτοβουλίες αναδεικνύουν το πρόσωπο της αθλητικής Ρόδου και οφείλουμε να τις ενισχύουμε και να τις ενθαρρύνουμε. Αθλητές  διαφόρων χωρών μπορούν να μας επισκέπτονται καθ’ολη τη διάρκεια του χρόνου για να πραγματοποιούν την προετοιμασία τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις μας» τόνισε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Σάββας Διακοσταματίου  

        

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση