.

Διαφήμιση

 

 

User login

Ανακοίνωση για τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της Παράταξης «Νότιο Αιγαίο- Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»

Σε δημοσκόπηση της εφημερίδας Το Ποντίκι, αναφέρθηκε εκ παραδρομής, ότι η παράταξη του Γιάννη Μαχαιρίδη Αρχιπέλαγος Δημιουργίας υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ.

  • Θέλουμε λοιπόν να διευκρινίσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως προς εκείνους που θα επιχειρήσουν να το εκμεταλλευτούν πολιτικά, ότι δεν στηριζόμαστε από κανένα κόμμα και ότι ο συνδυασμός μας είναι υπερκομματικός και ανεξάρτητος.

Το παραπάνω επιβεβαιώνει ασφαλώς το σύνολο των στελεχών, που ανακοινώθηκαν ήδη στο ψηφοδέλτιο της παράταξης, η διαδρομή των οποίων είναι γνωστή στην κοινωνία μας.

  • Η αντιμετώπιση των πολυσύνθετων προβλημάτων του τόπου και των νησιωτικών μας κοινωνιών δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να έχει  χρώματα και κομματικές τοποθετήσεις. Απαιτεί συνεχή αγώνα και αποφασιστικότητα πέρα κι έξω από κομματικές αγκυλώσεις.

Αυτή ήταν η ξεκάθαρη δέσμευσή μας, από την πρώτη στιγμή, με το σύνολο των καταξιωμένων στελεχών που αποφασίσαμε να κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι στο Αρχιπέλαγος. Δεν θα παρεκκλίνουμε ούτε στο ελάχιστο από την πορεία αυτή που χαράξαμε.Έχουμε ευτυχώς τη δυνατότητα να βλέπουμε την κοινωνία μας στα μάτια κι αυτή είναι η μοναδική πυξίδα που καθορίζει το κοινό ταξίδι μας.  

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση