.

Διαφήμιση

 

 

User login

Τον κυβερνήτη του βρετανικού αντιτορπιλικού HMS Diamond, Ύπαρχο Alexander Meyer, υποδέχθηκε την Δευτέρα, 14 Απριλίου, η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κα Ελευθερία Φτακλάκη, στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Το HMS Diamond, αντιτορπιλικό τύπου 45 του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού, κατέπλευσε στο λιμάνι της Ρόδου το Σάββατο 12 Απριλίου και θα μείνει στο νησί μας για δύο εβδομάδες, στα πλαίσια ανάπαυσης από την αποστολή του στην Ανατολική Μεσόγειο. Πρώτη φορά παραμένει συμμαχικό πλοίο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στη Ρόδο, γεγονός που δείχνει ότι η φήμη του νησιού ως ένας από τους ασφαλέστερους και πλέον φιλόξενους προορισμούς στη Μεσόγειο έχει περάσει στα ανώτατα κλιμάκια του Βρετανικού στόλου. 

  • Στην συνάντηση η Αντιπεριφερειάρχης και ο κυβερνήτης αντήλλαξαν δώρα, ενώ ήταν παρόντες η υποπρόξενος του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ρόδο, κα Ράνια Κοσσιώρη, και ο υπασπιστής του κ. Meyer. Η κα Φτακλάκη παρουσίασε την πορεία των δράσεων της Περιφέρειας για τον Τουρισμό στον κ. Meyer, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εικόνα του νησιού και αναφέρθηκε στην πολυήμερη παραμονή του αντιτορπιλικού, που θα επιτρέψει στις οικογένειες των 200 μελών του πληρώματος να επισκεφθούν το νησί για να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, πριν το HMS Diamond αναχωρήσει για την Ανατολική Μεσόγειο. 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση