.

Διαφήμιση

 

 

User login

Καταστροφική πολιτική για το νησί της Καλύμνου εξακολουθεί να εφαρμόζει ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή

Κόντρα στις ομόφωνες αποφάσεις του Δ.Σ. και στη θέληση του καλυμνιακού Λαού, εγκαθίστανται νέες μονάδες ιχθυοκαλλιεργειών γύρω από το νησί, με την ανοχή της δημοτικής αρχής.

  • Με το υπ. Αριθμό πρ. 28909/1596/10-06-2013 έγγραφό της η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ζητά από το δήμο Καλυμνίων να της γνωρίσει εντός είκοσι 20 ημερών, αν θα προχωρήσει στη μίσθωση θαλάσσιου χώρου, στο νησί άγιος  Νικόλαος Καλύμνου, για δημιουργία και εγκατάσταση ιχθυοκαλλιέργειας. «..σε περίπτωση που παρέλθει άπρακτη η προθεσμία αυτή θεωρείται ότι οι συναρμόδιες υπηρεσίες παρέχουν την έγκρισή τους για τη δημιουργία της μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας».

H δημοτική αρχήάφησε να παρέλθει το εικοσαήμερο (20), με τα γνωστά αποτελέσματα και σήμερα  φορείς και παραγωγικές τάξεις βρίσκονται στις επάλξεις.Κ. δήμαρχε, η πολιτική σας τίνος συμφέροντα εξυπηρετεί, των ψαράδων ή των επιχειρηματιών;Των ανθρώπων του τουρισμού, ή των ιχθυοκαλλιεργητών;Πού θα βρουν πεδίο αλίευσης,οι παράκτιοι ψαράδες της Καλύμνου;

  • Γιατί μετατρέπετε την Κάλυμνο, από νησί εναλλακτικού τουρισμού και περιβαλλοντικής διαχείρισης , σε βούρκο του Αιγαίου;

Η πολιτική σας μόνο προβλήματα και διχόνοια δημιουργεί ανάμεσα στις παραγωγικές τάξεις του νησιού.Εμείς είμαστε μπροστάρηδεςσ΄ αυτόν τον αγώνα,για την ανατροπή των σχεδίων σε βάρος της Καλύμνου.

  • ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση