.

Διαφήμιση

 

 

User login

Ανέλαβε καθήκοντα επίτιμου πρόξενου Φινλανδίας ο Α. Δημητριάδης

Η επίσημη ανάληψη των καθηκόντων, του επίτιμου Πρόξενου της Φινλανδίας κ. Άκη Δημητριάδη και τα 100 χρόνια ανεξαρτησίας της χώρας, γιορτάστηκαν προχθές βράδυ σε δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Rodos Palace».

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο πρέσβης κ. Juha Pyykko καθώς και η γενική πρόξενος της Φινλανδίας στην Αθήνα κ. Paivi Harju-Heikkila

Κατά την ομιλία του ο επίτιμος Πρόξενος της Φινλανδίας κ. Άκης Δημητριάδης αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς που συνδέουν τις δύο χώρες, επισημαίνοντας μάλιστα πως η Φινλανδία κέρδισε την ανεξαρτησία της τον Δεκέμβριο του 1917 και ένα μήνα αργότερα η Ελλάδα ήταν μεταξύ των πρώτων χωρών που την αναγνώρισε ως ανεξάρτητο κράτος.

Ο κ. Δημητριάδης πρόσθεσε ότι στοχεύει στην επιπλέον ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ Ρόδου και Φινλανδίας, κάτι που και ο Πρέσβης κ. Juha Pyykko συμφώνησε παίρνοντας στη συνέχεια το λόγο.

Ο Φινλανδός Πρέσβης μίλησε με ενθουσιασμό για την κουλτούρα και το χαρακτήρα των ελλήνων, στοιχεία που όπως είπε ελκύουν τους κατοίκους της χώρας τους ώστε να επισκεφθούν το νησί μας.

Στην ίδια εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ενώ παραβρέθηκαν ο Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ο Διοικητής της 8ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Αρχιπλοίαρχος Νικόλαος Αρμπουνιώτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Α΄Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Ταξίαρχος Γιώργος Γεωργακάκος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Α΄Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Μιχάλης Καληωράκης, ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου Γεώργιος Κτιστάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, ο πρόεδρος Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων κ. Γεώργιος Ματσίγκος, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Φιλήμωνας Ζαννετίδης και Γιάννης Φλεβάρης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σάββας Διακοσταματίου, Μαρίζα Χατζηλαζάρου, Γιώργος Πόκκιας και Τέρης Χατζηιωάννου, ο πρόεδρος του ΕΒΕΔ Ιωάννης Πάππου, ο πρόεδρος  και ο γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου κ.κ. Ευθύμιος Καλαμάτας και Γιώργος Στέργου εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων καθώς και εκπρόσωποι της Φινλανδικής κοινότητας.

Πηγή :  http://www.rodiaki.gr/article/364153/anelabe-kathhkonta-epitimoy-proxenoy-finlandias-o-a-dhmhtriadhs#ixzz4gSiljouM 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση