.

Διαφήμιση

 

 

User login

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash96, δήλωσε:

«Δεν έρχεται κανένας να επενδύσει με μία κυβέρνηση, μία οικονομία που απειλείται κάθε 2 μήνες, κάθε 3 μήνες. Γι’ αυτό είναι πολύ βασικό, εγώ είχα σ’ αυτό το σημείο και αρθρογραφήσει, αλλά και πει ήδη από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ότι η σταθερότητα διασφαλίζεται με μία κυβέρνηση τουλάχιστον των κομμάτων τα οποία υποτίθεται στηρίζουν το Ευρώ και την Ευρωζώνη.
Ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου συνειδητοποίησε αυτό που είπατε προηγουμένως, ότι δε συναινούσε προηγουμένως, πριν από το μνημόνιο. Το συνειδητοποίησε όταν βρέθηκε στο κέντρο του κυκλώνα και βέβαια, αν θυμόσαστε και μετά, έγινε η προσπάθεια με τον κ. Παπαδήμο, αλλά τότε πάλι ξανά τα ίδια φαινόμενα. Δηλαδή, πάμε να κυβερνήσουμε αυτοδύναμα.
Και τώρα αυτό είναι το λάθος που κάνει ο κ. Μητσοτάκης κατά τη γνώμη μου, ότι πιστεύει ότι εάν αύριο το πρωί γίνουν εκλογές και πάρει 153 βουλευτές, αυτοδυναμία δηλαδή, όσους έχει σήμερα ο κ. Τσίπρας χωρίς αυτοδυναμία, γιατί συνεργάζεται με τον κ. Καμένο, με αυτοδυναμία πιστεύει ότι θα τα καταφέρει. Δε θα τα καταφέρει. Εγώ είμαι ανήσυχος, γι’ αυτό σας το λέω αυτό, διότι βεβαίως πιστεύω ότι το πιστεύει ο κ. Μητσοτάκης αυτό. Του το έχω πει και κατ’ ιδίαν, ότι θα αντιμετωπίσετε φαινόμενα που αντιμετώπισε ο κ. Σαμαράς όταν πίστευε και αυτός τα ίδια πράγματα.»
 
Ηχητικό αρχείο: https://www.youtube.com/watch?v=0imHFUK2bvw
 
 
 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση