.

Διαφήμιση

 

 

User login

O Γιάννης Αϊβάζης στον Λάζο Μαντικό (ΑΡΤ 90,6FM) «Το επάγγελμα μου είναι ηθοποιός. Δεν νομίζω ότι η παρουσίαση εκπομπής θα μου αλλάξει την καριέρα μου»

«Δεν θα ξεχάσω είχε χτυπήσει ο Θανάσης Βέγγος με κάτι που είχε πιάσει και έπρεπε να του κάνουμε ράμματα, οπότε σταμάτησε το γύρισμα. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση οτι ενώ με το που τελείωσαν τα ράμματα έπρεπε να ξεκουραστεί να πάει σπίτι του, μπήκε μέσα και ξεκίνησε το γύρισμα κανονικά!»

«Μια ωραία στιγμή της καριέρας μου ήταν η συνεργασία μου με τον Θανάση Βέγγο!»

«Ο χρόνος είναι πολύ πιεστικός όταν είσαι μακριά από την οικογένεια σου»

«Τα πράγματα θα πάνε καλά στην Ελλάδα νομίζω. Τώρα να μετακινηθώ όσο η οικογένεια μου είναι εδώ πέρα  το βρίσκω αρκετά δύσκολο»

«Ζηλεύω αλλά η Μαρία Κορινθίου κρατάει γενικά τις ισορροπίες και οι άντρες δεν είναι τόσο αγενείς όταν μια γυναίκα συνοδεύεται»


(Δήλωση Μαρίας Κορινθίου: https://www.youtube.com/watch?v=A45Y7iI2-d0 )
Για περιστατικό στη Μύκονο:    

«Αυτός δεν ήταν θαυμαστής, αυτό είχε γίνει πριν πολύ καιρό. Σαφώς υπάρχουν άνθρωποι που είναι ευγενείς και άνθρωποι που ξεπερνούν τα όρια, μπορεί να ήταν και λάθος η αντίδραση η δικιά μου αυτή...»

«Σαφώς το θέατρο είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο!»

«Τα παιδιά δεν πρέπει να μεγαλώνουν με πίεση και να γίνονται κομπλεξικά»

«Δεν κρατάω επαφές με την Όλγα Λαφαζάνη, ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις»

«Τον λατρεύω τον Αλέξανδρο Ρήγα. Με εμπιστεύτηκε και τον ευχαριστώ!»

«Μια σχέση ζωής με την Μαρία Κορινθίου 9 χρόνια τώρα!»

«Ο Αλέξης Τσίπρας σίγουρα δεν είναι συμπαθής γιατί υπόσχεται πράγματα και δεν τα κάνει»

«Ο Λάκης Λαζόπουλος νομίζω είναι κορυφή σε αυτό που κάνει. Δεν μπορούν να σε αγαπούν όλοι»

 

«Τα παιδιά δεν πρέπει να μεγαλώνουν με πίεση και να γίνονται κομπλεξικά»

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:
Mια απόφαση που είχε πάρει και του άλλαξε πραγματικά τη ζωή του:
«Τις αποφάσεις τις δύσκολες τις παίρνουνε κάθε ημέρα! Νομίζω όταν είσαι συνειδητοποιημένος και τα βάζεις τα πράγματα κάτω, η ζωή δεν έχει μεγάλες αλλαγές να ξέρεις γενικά»

Για την απόφαση του να παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή, αν τον βοήθησε επαγγελματικά;
«Η επαγγελματική ζωή μου είναι στρωμένη γενικά. Το επάγγελμα μου είναι ηθοποιός. Δεν νομίζω ότι η παρουσίαση εκπομπής θα μου αλλάξει την καριέρα μου. Είμαι ηθοποιός, έχω σπουδάσει σε αυτό, επομένως είμαι σε μια γραμμή»

Μια ιστορία που να μην την έχεις μοιραστεί σε συνέντευξη του και δεν είναι γνωστή στον κόσμο;
«Γενικά κρατάω πολλά πράγματα για εμένα και δεν τα μοιράζω... Κάποτε στον "Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου" Με την Μελίνα Σακκά ήταν ο Θανάσης Βέγγος! Από μόνος του ήταν μια μεγάλη ιστορία, ένα μεγάλο κομμάτι στη ζωή μου, την δικιά μου - την καλλιτεχνική - και την προσωπική. Ένας άνθρωπος ευγενικός, εργατικός, σωστός επαγγελματίας. Κάποτε λοιπόν κάναμε ένα γύρισμα και δεν θα ξεχάσω είχε χτυπήσει ο Θανάσης Βέγγος με κάτι που είχε πιάσει και έπρεπε να του κάνουμε ράμματα, οπότε σταμάτησε το γύρισμα. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση οτι ενώ με το που τελείωσαν τα ράμματα έπρεπε να ξεκουραστεί να πάει σπίτι του, μπήκε μέσα και ξεκίνησε το γύρισμα κανονικά!»

Αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει έδρα αν οι δουλειές στην Ελλάδα δεν πηγαίνουν καλά:
«Τώρα κάνω γυρίσματα για ένα σήριαλ στην Κύπρο και τον STAR Κύπρου. Η παραγωγή είναι στην Κύπρο και υποχρεωτικά Δευτέρες, Τετάρτες και Πέμπτες αν χρειαστεί είμαι στην Κύπρο. Ο χρόνος είναι πολύ πιεστικός όταν είσαι μακριά από την οικογένεια σου. Αλλά η δουλειά μας είναι μια δουλειά που απαιτεί μετακινήσεις οπότε είναι αναμενόμενο. Τα πράγματα θα πάνε καλά στην Ελλάδα νομίζω. Τώρα να μετακινηθώ όσο η οικογένεια μου είναι εδώ πέρα το βρίσκω αρκετά δύσκολο. Η Μαρία έχει εδώ θέατρο, η δουλειά στην Ελλάδα είναι καλά στρωμένη»
«Δόξα το θεό η δουλειά μου με ζει από τη πρώτη στιγμή που βγήκα από τη δραματική σχολή. Θεωρώ ότι είμαι τυχερός σε ένα μέρος, αλλά οι αποφάσεις είναι καθαρά δικές σου. Αν οι αποφάσεις σου είναι σωστές για την δουλειά σου δεν κινδυνεύεις από τίποτα»
Ζηλεύει ο Γιάννης Αϊβάζης; Πως αντιδράει όταν φλερτάρουν την Μαρία Κορινθίου;
«Ζηλεύω αλλά η Μαρία Κορινθίου κρατάει γενικά τις ισορροπίες και οι άντρες δεν είναι τόσο αγενείς όταν μια γυναίκα συνοδεύεται. Δεν μου έχει τύχει βέβαια ποτέ να φλερτάρουν τη γυναίκα μου μπροστά μου»

(Δήλωση Μαρίας Κορινθίου: https://www.youtube.com/watch?v=A45Y7iI2-d0 )
Για το περιστατικό στη Μύκονο:
«Ας μην αναφερθούμε σε αυτό Λάζο μου. Αυτός δεν ήταν θαυμαστής, αυτό είχε γίνει πριν πολύ καιρό. Σαφώς υπάρχουν άνθρωποι που είναι ευγενείς και άνθρωποι που ξεπερνούν τα όρια, μπορεί να ήταν και λάθος η αντίδραση η δικιά μου αυτή... Αλλά ας μην αναφερθούμε σε αυτά!»
Θέατρο ή τηλεόραση;
«Το θέατρο είναι πιο άμεσο με το κοινό, η δυσκολία είναι μεγαλύτερη, η ευλάβεια είναι μεγαλύτερη κάθε ηθοποιού. Σαφώς το θέατρο είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο!»

Ποια στιγμή πιστεύει στην καριέρα του ήταν η σημαντικότερη; Του έδωσε το έναυσμα για κάτι παραπάνω;
«Μια ωραία στιγμή της καριέρας μου ήταν η συνεργασία μου με τον Θανάση Βέγγο! Όλες μου όμως οι συνεργασίες είχαν κάτι να μου δώσουν...»
Μια αγαπημένη τηλεοπτική στιγμή & μια θεατρική:
«Τηλεοπτικές έχω πολλές: Κόκκινο Δωμάτιο, 50-50, Φάρος!
Θεατρική «Ο κουρέας της Σεβίλλης».»

Πως θα αντιδράσει όταν η μικρή του φέρει τον πρώτο γαμπρό!
«Με το καλό να μεγαλώσει και σίγουρα τα παιδιά δεν πρέπει να μεγαλώνουν με πίεση και να γίνονται κομπλεξικά. Ας έρθει αυτή η στιγμή και να είσαι σίγουρος θα σου πω πως αντέδρασα!
Πρόσωπο με Πρόσωπα:
Για Όλγα Λαφαζάνη:
«Είναι πάρα πολύ καλό παιδί η Όλγα Λαφαζάνη, επαγγελματίας, εργασιομανείς. Δεν κρατάω επαφές με την Όλγα Λαφαζάνη, ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις»
Για Αλέξανδρος Ρήγας
«Τον λατρεύω τον Αλέξανδρο Ρήγα, αγαπημένος! Είναι ένας άνθρωπος αφυέστατος, με εμπιστεύτηκε και τον ευχαριστώ!»
Για Αλέξη Τσίπρα:
«Ο Αλέξης Τσίπρας σίγουρα δεν είναι συμπαθής γιατί υπόσχεται πράγματα και δεν τα κάνει. Όταν κοροϊδεύει τους ψηφοφόρους του δεν νομίζω ότι είναι συμπαθής»
Για Λάκη Λαζόπουλο:
«Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ένας αφυέστατος άνθρωπος. Ο κάθε άνθρωπος ξέρει πολύ καλά τι κάνει για τον εαυτό του. Ο Λάκης Λαζόπουλος νομίζω είναι κορυφή σε αυτό που κάνει. Δεν μπορούν να σε αγαπούν όλοι»
Για Μαρία Κορινθίου:
«Την Μαρία Κορινθίου δεν την συμπαθώ καθόλου. Είναι πάρα πολύ άσχημη γενικά. (Γέλια) Εντάξει τι να πω; Μια σχέση ζωής με την Μαρία Κορινθίου 9 χρόνια τώρα!»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ -> https://youtu.be/SMBeqnL0Yow

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση