.

Διαφήμιση

 

 

User login

Στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου ο Εμπορικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Πολωνίας

Συνάντηση με τον Εμπορικό Ακόλουθο της Πρεσβείας της Πολωνίας στην Ελλάδα κ. Miroslaw Gojdz, είχαν σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Πάππου και ο Γενικός Γραμματέας κ.Νίκος Παπασταματίου.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο επίσκεψης αντιπροσωπείας από την Δημοκρατία της Πολωνίας στη Ρόδο και συμμετείχαν εκτός του Εμπορικού Ακόλουθου, ο Γερουσιαστής κ. Maciej Luczak και το μέλος του Κοινοβουλίου, Καθηγητής κ. Piotr Grabowski. Την Πολωνική αντιπροσωπεία συνόδευε η κα  Αικατερίνη Ασπράκη, ενώ στη συνάντηση παρευρέθηκε και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΔ, κ. Αποστόλης Ασπράκης.

Τα θέματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση  ήταν οι τρόποι διμερούς συνεργασίας ανάμεσα στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και στους φορείς της Πολωνίας  καθώς επίσης η ανάπτυξη και προώθηση επιχειρηματικών σχέσεων και συνεργασιών ανάμεσα σε επιχειρήσεις των δύο περιοχών σε μια προσπάθεια ενδυνάμωσης της εξωστρέφειας των τοπικών μας επιχειρήσεων.

Ο Εμπορικός Ακόλουθος της Πολωνίας παρουσίασε  την  οικονομική και επιχειρηματική κατάσταση της χώρας του και τις  δυνατότητες που υπάρχουν για ανάπτυξη επιχειρηματικών σχέσεων. Υπογράμμισε  τη σπουδαιότητα του νομού της Δωδεκανήσου, ως έναν δυναμικό επιχειρηματικά νομό, με σημαντικά πλεονεκτήματα. 

Ιδιαίτερη μνεία έγινε για τον τουρισμό,  καθώς σύμφωνα με στελέχη των πολωνικών tour operators, η Ελλάδα βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των δημοφιλέστερων προορισμών για τους Πολωνούς, με τις αφίξεις στη Ελλάδα για το έτος 2015, να ξεπερνούν τις 700.000,  και ειδικότερα για τη Ρόδο να αγγίζουν τις 100.000.  

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Πάππου, δήλωσε πως το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου  προσπαθεί μέσα από ενέργειες που άπτονται των αρμοδιοτήτων του να συμβάλλει στη γενικότερη ανάπτυξη του νομού και είναι πάντοτε ανοιχτό σε προτάσεις συνεργασίας για το κοινό καλό. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του φορέα στην έκθεση τουρισμού της Πολωνίας το έτος 2015, όπου και σε ειδική εκδήλωση βραβεύτηκαν οι Πολωνοί Επιχειρηματίες που στηρίζουν έμπρακτα τα νησιά μας και τα προωθούν στην πολωνική τουριστική αγορά.

Ο κύριος Παπασταματίου, υπογράμμισε την βούληση του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου για συνέργιες και συνεργασίες με αμφίδρομα κέρδη και τόνισε την ύπαρξη  συνεχώς αυξανόμενου ενδιαφέροντος από πλευράς των  Πολωνών επισκεπτών - καταναλωτών για επώνυμα ποιοτικά δωδεκανησιακά προϊόντα.

Κοινός τόπος για τους συμμετέχοντες στην συνάντηση ήταν η επιδίωξη της ενίσχυσης κάθε είδους δράσεων που  θα στοχεύουν σε μια στενότερη, δημιουργική  και επωφελή συνεργασία και για τις δύο πλευρές, σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση