.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΤΑ ΤΑΞΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ

Βαδίζοντας προς το τέλος της τουριστικής περιόδου , ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Αιγαίου και Επιμελητηριακός Σύμβουλος Δωδεκανήσου, Κάλλιστος Διακογεωργίου, θέλοντας  να αναδείξει τον σπουδαίο ρόλο και την συνεισφορά στον τουρισμό των επαγγελματιών οδηγών ταξί ,τονίζει την σημαντική προσφορά τους στην διάρκεια της τουριστικής σεζόν. Είναι γεγονός ότι όλοι γνωρίζουμε κάτω από ποιες αντίξοες συνθήκες πρωι-μεσημέρι- βράδυ στους δρόμους,οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί  επιτελούν κυριολεκτικά έργο που προάγει την φιλοξενία των ξένων στα νησιά μας . 

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα ταξί κλήθηκαν να σώσουν ανθρώπινες ζωές σε απομακρυσμένες περιοχές, ειδοποιώντας μέσω του ασυρμάτου την Άμεση Βοήθεια ή την Πυροσβεστική.  Το ίδιο δε πράττουν ανιδιοτελώς και για την μεταφορά ανάπηρων συμπολιτών μας. Επίσης, κάθε χρόνο συγκεντρώνουν χρήματα για την διενέργεια εράνου από τον Ερυθρό Σταυρό . Αρκετοί  δε  οδηγοί ,είναι μόνιμοι αιμοδότες .

Oι επαγγελματίες οδηγοί ταξί  γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι για τον τουρισμό το να εξυπηρετούνται  άψογα στην διαδρομή τους οι επισκέπτες των νησιών μας, να έχουν θετική πρώτη εντύπωση από αυτά που τους περιγράφει ένας επαγγελματίας οδηγός και να νιώθουν ασφαλείς στον προορισμό τους.  Οφείλουμε όλοι να αναλογιστούμε  τι σημαίνει να κάθεσαι στο τιμόνι για πολλές συνεχόμενες ώρες ,ειδικά στο ζενίθ της  τουριστικής περιόδου, τι σημαίνει να έχεις μόνιμα αυξημένα αντανακλαστικά στους επικίνδυνους δρόμους , γεμάτους από τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα των τουριστών.

Αυτά τα στοιχεία είναι που έδωσαν στους οδηγούς ταξί της Ρόδου,πριν τρία χρόνια ,το βραβείο των καλύτερων ταξί στον κόσμο, κάτι που μας κάνει ως νησιώτες περήφανους για το έργο τους.

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου αναγνωρίζοντας την σημαντική προσφορά των ταξί στον τουρισμό και την κοινωνία καταβάλλει  συνεχείς προσπάθειες με παρεμβάσεις για ένα καλύτερο οδικό δίκτυο στα νησιά μας.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση