.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΛΕΡΟΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Σε ένα ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί  στο δημαρχείο, η συνάντηση του Δημάρχου με τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο. Παρόντες ήταν επίσης ο Έπαρχος κ. Θεμέλαρος, ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Μπίλλης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Μεραμπελιώτης και οι δημοτικού σύμβουλοι κ. Φωτεινός, Μπαλαμπάνης, Ζουμπούλης και κα Κοκκίνη.

            Κύριο θέμα συζήτησης τους ήταν η πορεία των έργων που απασχολούν το νησί μας, αλλά και η απένταξη από το ΕΣΠΑ της πρότασης για δημιουργία ολοήμερου Νηπιαγωγείου στο Λακκί και της επέκτασης των σχολικών αιθουσών του Μπελλένειου Γυμνασίου.

Ως προς τα δυο αυτά έργα ο κ. Περιφερειάρχης ανέφερε πως ήδη εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας, ενώ περιμένει την ολοκλήρωση της μελέτης για το τουριστικό καταφύγιο των Αλίντων προκειμένου να δημοπρατηθεί το έργο. Για την αποπεράτωση του φράγματος, τόνισε πως αναμένεται η προκήρυξη αντίστοιχου προγράμματος από το Υπουργείο Γεωργίας, ενώ δεσμεύτηκε για την αποκατάσταση του τοιχίου στον κεντρικό άξονα του Βρομολίθου και τη συνέχιση του εργασιών για συντήρηση των σχολικών μονάδων.

 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση