.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η Εμμανουέλα Αραμπατζή είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής των διεθνών ποδηλατικών αγώνων και ως ιδιοκτήτρια της Beyond Group marketing and advertising company είναι η «ψυχή» για την προβολή και τη διαφήμιση του μεγάλου αυτού αθλητικού ραντεβού στη Ρόδο από 4 έως 11 Απριλίου.

-Πως αισθάνεσαι που είσαι μέλος της οργανωτικής επιτροπής των πετυχημένων διεθνών ποδηλατικών αγώνων Ρόδου;

«Υπερήφανη και γεμάτη αισιοδοξία. Βλέπετε, ένα τόσο μεγάλο γεγονός συνοδεύεται από μια εξίσου σοβαρή ευθύνη ώστε όλα να προετοιμαστούν σωστά, να προβλεφθούν τα προβλήματα και να δοθεί η προβολή που του πρέπει, τόσο σε τοπικό, όσο και εθνικό επίπεδο. Καθώς βρισκόμαστε στο κατώφλι των αγώνων και αφού έχει προηγηθεί πολύμηνη δουλειά από πολλά και σημαντικά πρόσωπα δεν μπορώ παρά να είμαι υπερήφανη που είμαι μέρος όλου αυτού και αισιόδοξη για όλα εκείνα που έρχονται».

-Ποιες ακριβώς είναι οι αρμοδιότητες σου και πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η προβολή και η διαφήμιση της διοργάνωσης;

«Η καρδιά της δουλειάς μας ως Beyond Group στο Rhodes International Cycling Events βρίσκεται σε όλο το υλικό προβολής και διαφήμισης των αγώνων. Όλα όσα αφορούν στις μακέτες, στο προωθητικό υλικό που θα χρησιμοποιηθεί, έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί από την ομάδα μας. Σε ό,τι αφορά το ρόλο της διαφήμισης σε μια τέτοια διοργάνωση, σας λέω μόνο αυτό: Κάθε εκδήλωση έχει το πριν, το κατά τη διάρκεια και το μετά. Το πριν προκαλεί την ανυπομονησία, αν θέλετε το «σασπένς» για εκείνο που έρχεται, προκαλεί το ενδιαφέρον. Το κατά τη διάρκεια δείχνει τη λάμψη της διοργάνωσης και το μετά την θέληση για συνέχεια, το άνοιγμα σε πρόσωπα και θεσμούς. Όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν χωρίς την κατάλληλη διαφήμιση».

-Τι διαφορετικό θα έχουν σε σχέση με πέρσι οι διεθνείς ποδηλατικοί αγώνες της Ρόδου;

«Είναι όλα διαφορετικά. Κάθε ετήσια διοργάνωση, ειδικά μια τόσο μεγάλη, νομοτελειακά δεν είναι ποτέ ίδια με την προηγούμενη. Φέτος καλούμαστε να λειτουργήσουμε υπό το καθεστώς μιας πανδημίας. Όλα είναι πιο δύσκολα στο πολλαπλάσιο. Από το να βρεθούν αεροπορικά εισιτήρια για τη μετακίνηση των αθλητών, μέχρι το να δεχθούμε ότι οι θεατές θα είναι λίγοι και όλοι θα πρέπει να τηρούν τις κατάλληλες αποστάσεις. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι στο επίκεντρο βρίσκεται ο αθλητισμός, το ευ αγωνίζεσθαι, η προσωπική προσπάθεια του κάθε προσώπου να υπερβεί τις δυνάμεις του».

-Θεωρείς ότι παρά τις δυσκολίες λόγω Covid-19, οι αγώνες θα στεφθούν με επιτυχία;

«Ναι βέβαια! Είναι τόσο μεγάλη η προετοιμασία που έχει γίνει, είναι τόσα πολλά τα πρόσωπα που έχουν δουλέψει, ώστε μόνο επιτυχημένη μπορεί να είναι η διοργάνωση».

-Πόσο σημαντικό είναι για τη Ρόδο να καθιερωθούν οι αγώνες στη συνείδηση όλων των φιλάθλων και των κατοίκων του νησιού;

«Κοιτάξτε, διαχρονικά συζητούμε για τον εμπλουτισμό του τοπικού τουριστικού μας προϊόντος. Λόγω της διοργάνωσης, φέτος, ήρθαν στο νησί ομάδες σε μια κυριολεκτικά νεκρή περίοδο αφίξεων επισκεπτών. Ήρθαν για τις προπονήσεις τους τόσο για τους αγώνες της Ρόδου, όσο και για άλλους αγώνες που αυτή τη στιγμή γίνονται στον κόσμο. Αντιλαμβάνεστε ότι το νησί κερδίζει ως ένας τόπος φιλοξενίας. Δράσεις, γεγονότα και διοργανώσεις όπως το Rhodes International Cycling Events λειτουργούν ακριβώς προς την κατεύθυνση αυτή. Να χτίσουμε στην κοινωνία θεσμούς που θα προκαλούν το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας. Αυτό δε μπορεί να γίνει χωρίς την υποστήριξη των κατοίκων του νησιού. Όλοι μας βάζουμε πλάτη, είτε βοηθώντας ενεργά, είτε απλώς διευκολύνοντας τους ποδηλάτες στις προπονήσεις τους, αλλά και στους αγώνες τους. Σήμερα είναι οι ποδηλάτες, αύριο θα είναι δρομείς ή άλλου είδους αθλητές. Όλοι μαζί το χτίζουμε».

-Για τη συνεργασία σου με τον Γιάννη Παπασταματάκη, τον Γιωργο Λεβεντάκη και τους υπόλοιπους φορείς των αγώνων;

«Είναι μεγάλη εμπειρία να συνεργάζεσαι με τον Γιάννη Παπασταματάκη. Έχει την απαίτηση όλα να γίνονται τέλεια, τερματίζει κάθε συζήτηση που ξεφεύγει από την τήρηση των κανονισμών, έχει απίστευτες γνώσεις για το άθλημα της ποδηλασίας και κυρίως έχει μεγάλη αγάπη για τη Ρόδο. Για τους αγώνες διαθέτει όλο του χρόνο, όχι μόνο τον ελεύθερο, αλλά και σοβαρό κομμάτι από το χρόνο της δουλειάς του. Δεν το κάνει προσβλέποντας σε προσωπικό όφελος, αλλά το κάνει διότι αυτή είναι η προσωπικότητά του· είναι επικεφαλής των αγώνων και πρέπει όλα να λειτουργήσουν στην εντέλεια. Εδώ πρέπει να μιλήσουμε και για τον κ. Γιώργο Λεβεντάκη, συντονιστή των ομάδων, που εργάζεται ακατάπαυστα επί μήνες. Η συνεργασία μαζί του είναι άψογη, καθώς είναι και εκείνος λάτρης της ποδηλασίας και του καλού αποτελέσματος».

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση