.

Διαφήμιση

 

User login

Το 3ο Λύκειο (Καπνοβιομηχανία) στο Ελληνικό Σχολείο της Ουγγαρίας: Οι μαθητές εξερευνούν τη σύγχρονη Ελληνική Ιστορία

Την εξωστρέφεια και τους ανοιχτούς ορίζοντες μέσα σε μια συνεχώς διευρυνόμενη Ε.Ε. ενισχύουν μαθητές/μαθήτριες αλλά και  εκπαιδευτικοί του 3ου ΓΕΛ – Καπνοβιομηχανίας με την εκπαιδευτική επίσκεψη τους στην Ουγγαρία  και στην Αυστρία .

  Ειδικότερα, στο πλαίσιο σύσφιξης των σχέσεων με την ελληνική παροικία και ομογένεια της Ουγγαρίας, ομάδα μαθητών με συνοδούς καθηγητές τον διευθυντή του σχολείου κ. Ανδρέα Μαρίνο και την κ. Ιουλία Γούλα, επισκεφτήκαν το Συμπληρωματικό Ελληνικό Σχολείο της Βουδαπέστης. Οι μαθητές αντάλλαξαν απόψεις μεταξύ τους καθώς και ενημερώθηκαν για την αγαστή συνεργασία των δύο χωρών στο πέρασμα των τελευταίων χιλίων ετών. Μέσα από μια σύντομη παρουσίαση από την διευθύντρια του σχολείου, των σημαντικότερων σταθμών των σχέσεων αυτών, έγινε ιδιαίτερη μνεία στις σχέσεις που αναπτύχθηκαν ιδιαίτερα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στη συνέχεια, έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και τοπικών παραδοσιακών προϊόντων μας από τον διευθυντή κ. Ανδρέα Μαρίνο, καθώς και τουριστικών εντύπων της Ρόδου.

  Ο κύκλος των επισκέψεων έκλεισε με μονοήμερη εκδρομή στην αριστοκρατική Βιέννη, όπου οι μαθητές ένιωσαν την ατμόσφαιρα μιας ευρωπαϊκής μητρόπολης με ιδιαίτερη φυσιογνωμία και πορεία στην ευρωπαϊκή ιστορία.

 

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση