.

Διαφήμιση

 

User login

Εκδήλωση βράβευσης, των καταλυμάτων της Ρόδου, Σύμης και Τήλου

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός, DER TOURISTIK NORDIC/APOLLO, σε συνεργασία με την εταιρεία εισερχόμενου τουρισμού DESTINATION TOURISTIK SERVICES,μέλος της DER TOURISTIK,πραγματοποιήσαν και φέτος στην Ρόδο την εκδήλωση βράβευσης, των καταλυμάτων της Ρόδου, Σύμης και Τήλου για το έτος 2018. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 10 Μάιου, στο ξενοδοχείο Elysium Resort & Spa,στη Ρόδο η Commercial Director του Apollo, κα. Nina Hornewall και ο Διευθυντής πωλήσεων κος. Γιάννης Φραγκίσκος, καλωσόρισαν τους συνεργάτες του γραφείου, επιχειρηματίες, διευθυντικά στελέχη των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων, τοπικές αρχές καθώς και εκπρόσωπους των τοπικών ΜΜΕ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, κος.Γιώργος Ματσίγκος, ο οποίος τόνισε την μεγάλη σημασία που δίνει ο Σύλλογος στην συνεχή βελτίωση παρεχόμενων υπηρεσιών, το οποίο φάνηκε και στην βελτίωση της βαθμολογίας χρόνο με τον χρόνο στα ξενοδοχεία, μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις της ημερίδας ποιότητας. Την εκδήλωση συντόνισε η DESTINATION TOURISTIK SERVICES , υπό την διεύθυνση του κου. Κυριάκου Μαστρίδη και των συνεργατών του. Ακολουθήσε εκτενής ενημέρωση για την πορεία των πωλήσεων στην περιοχή μας και η βραδιά κορυφώθηκε με τις βραβεύσεις των ξενοδοχείων με βάσει τις προτιμήσεις των επισκεπτών.

Αναλυτικότερα οι βραβεύσεις των ξενοδοχείων :

RHO Island Agla Gold St James's Gold Palm Bay Silver Dionysos Gold Avra Beach Silver Villas Duc Silver Cactus Silver Blue Horizon Bronze Amada Colossos Gold Faliraki Beach Mitsis Hotels Gold Annapolis Silver Rodos Village Beach Mitsis Hotels Silver Esperos Mare Bronze Esperos Village Blue & Spa Gold Mythos Beach Resort Silver Levante Beach Resort Bronze Lindos Blu Gold Alila Exclusive Resort & Spa Mitsis Hotels Silver Atrium Platinum Bronze Mondo Family Mythos Beach Resort Silver Mondo Selected Epsilon Bronze Sport Levante Beach Resort Silver Islands TILOS & SYMI Eleni Beach in Tilos Gold Apollo in Tilos Silver Dream Island in Tilos Gold Nireus in Symi Bronze

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση