.

Διαφήμιση

 

User login

Αντώνης Καμπουράκης: Καλωσορίζω την ΤσαμπίκαΚιαχαγιά - Μαγιόγλου στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητα τηςΤσαμπίκαςΚιαχαγιά - Μαγιόγλουστο συνδυασμό με “Δύναμη Για τη Ρόδο”. Με τηνΤσαμπίκαΚιαχαγιά–Μαγιόγλου έχω την τιμή να συνεργάζομαι εδώ και πολλά χρόνια, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τηνεργατικότητα και το δυναμισμό της. Είναι πολύπλευρη προσωπικότητα, ιδιαίτερα χαρισματική και εξωστρεφής, με δυνατότητα να συνδυάζει εθελοντικές δράσεις, κοινωνικές και πολιτιστικέςενέργειες, και συγχρόνως να είναι μια καταπληκτική μητέρα. Η Τσαμπίκα από σήμερα κοσμεί το συνδυασμό μας και μαζί θα διαγράψουμε την πορεία που αρμόζει στον Τόπο μας. Με Δύναμη Για τη Ρόδο!».

Η ΤσαμπίκαΚιαχαγιά–Μαγιόγλου ανέφερε: «Ο τόπος μας είναι ευλογημένος. Με ικανούς και δυναμικούς ανθρώπους στο τιμόνι αυτού του Δήμου, μπορούμε να έχουμε τη Ρόδο που αξίζει σε όλους μας. Έχοντας συνεργαστεί με τον Αντώνη Καμπουράκη, γνωρίζω την ικανότητα του να θέτει στόχους και να τους πετυχαίνει. Γνωρίζω πόσο πολύ αγαπά το νησί μας και με πόση δύναμη έχει αγωνιστεί γι’ αυτόν τον Τόπο. Η θέληση και η επιμονή του είναι η εγγύηση για μια επιτυχημένη πορεία. Συμμετέχω ενεργά σε αυτή την προσπάθεια και συστρατεύομαι με την ομάδα του, “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο”.»

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στον Αρχάγγελο και μεγάλωσε στην Ιαλυσό. Είναι παντρεμένη με τον ΤσαμπίκοΜαγιόγλου και έχουν μια κόρη. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων ΤΕΙ Χαλκίδος. Μιλάει Αγγλικά

Συμμετείχε σε διάφορες εθελοντικές δράσεις όπως τα SpecialOlympics στη Ρόδο, festival ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της ΜΚΟ ActUp κ.α.

Υπήρξε ενεργό μέλος των πολιτιστικών ομάδων του Δήμου Ιαλυσού.

Ασχολείται με τα κοινά από τα μαθητικά της χρόνια.

Συμμετείχε στο 1ο Μαθητικό Συνέδριο Νομού Δωδεκανήσου, ήταν μέλος του ΔΣ του συλλόγου Φοιτητών ΤΕΙ Χαλκίδας με συμμετοχή στην 1η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Παιδείας, και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου νεολαίας Ιαλυσού.

Είναι εκλεγμένο μέλος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και του Εργατικού Κέντρου Ρόδου.

Τα τελευταία 19 χρόνια εργάζεται σε ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού, σε διοικητική θέση.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση