.

Διαφήμιση

 

User login

Με το TUI Holly βραβεύθηκε το Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas

Την σημαντική διάκριση TUIHollyαπέσπασε το Ξενοδοχείο AtriumPrestigeThalassoSpaResort&Villas, ιδιοκτησίας των κκ.Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου.

Ο τουριστικός οργανισμόςTUI βράβευσε το AtriumPrestige με το βραβείοTUIHolly, για το 2018, διάκριση η οποία απονέμεται στα πλέον δημοφιλή ξενοδοχεία στο πρόγραμμα της TUI.

Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής κ.ΓεώργιοςΜατσίγκος μαζί με τον κ.Αθηναγόρα Κωνσταντινίδη, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε από την TUI στα πλαίσια της έκθεσης τουρισμού του Βερολίνου.

Οκ.Ματσίγκοςδήλωσε ότι το βραβείο αυτό ανταμείβει την εργασία όλων των μελών του προσωπικού οι οποίοι αδιάκοπα φροντίζουν για τους επισκέπτες μας. Τόνισε για ακόμη μία φορά ότι ο  όμιλος AtriumHotels θεωρεί ως σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας, το προσωπικό του, το οποίο με συνεχή εκπαίδευση, ενημέρωση, επιμόρφωση και βελτίωση των συνθηκών εργασίας, έχει κατορθώσει να βρίσκεται μεταξύ των καλύτερων ξενοδοχείων της Ελλάδος, ανεξαρτήτως μεγέθους και κατηγορίας. Τα βραβεία δίνουν ώθηση ώστε να ξεκινήσουμε πιο δυναμικά την φετινή σαιζόν, στοχεύοντας πάντα για κάτι καλύτερο!

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση