.

Διαφήμιση

 

User login

Νέες διακρίσεις για τα Atrium Hotels

Η σαιζόν του 2019ξεκινάει με βραβεύσεις για ταAtriumHotels – LuxuryResortsCollection!

Τα ξενοδοχεία AtriumHotelsβραβεύθηκαναπό τον δημοφιλή TourOperator της Αγγλίας BritishAirways με το βραβείο CustomerExcellenceAward.Η βράβευση δίδεται για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και βασίζεται εξ ολοκλήρου στην συλλογή ερωτηματολογίων που αφορούν την ικανοποίηση των επισκεπτών της BritishAirways και συγκεντρώνονται από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης Reevooμε την οποία συνεργάζεταιηBritishAirways.

Η BritishAirwaysHolidays κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων TourOperator στην Μεγάλη Βρετανία.

Υπενθυμίζεται ότι και τα τρία  ATRIUM HOTELS συμπεριλαμβάνονται στα 25 καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις των χιλιάδων επισκεπτών του TripAdvisor.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου, κ.ΓεώργιοΜατσίγκο.

Οκ.Ματσίγκος δήλωσε ότι τα βραβεία αυτά, είναι αποτέλεσμα των υψηλών επιδόσεων του προσωπικού μας και της αδιάκοπης προσπάθειας για άριστη παροχή υπηρεσιών.

Το μήνυμα μας είναι, ότι δεν εξυπηρετούμε τουρίστες., αλλά φιλοξενούμε επισκέπτες και φίλους.

Τα βραβεία αυτά,είναι μία τιμητική αναγνώριση και αποτελούν την κινητήριο δύναμη ώστε να προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον και να ξεκινήσουμε θετικά την νέα σαιζόν!

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση