.

Διαφήμιση

 

User login

Πρώτη μέρα στο σχολείο για το αγοράκι που βρέθηκε σκελετωμένο στη Νιγηρία!!!

Πριν από σχεδόν δύο χρόνια, η φωτογραφία ενός «σκελετωμένου» παιδιού από τη Νιγηρία, που το είχαν εγκαταλείψει οι γονείς του γιατί πίστευαν πως είναι μάγος, έκανε το γύρο του κόσμου προκαλώντας διεθνές κύμα συγκίνησης. Μια φωτογραφία η οποία χαράχτηκε στη μνήμη όλων ως μία από τις πιο συγκλονιστικές του έτους.

Ειδικότερα, ήταν 30 Ιανουαρίου του 2016 όταν η Anja Ringgren Loven από τη Δανία, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στην παροχή βοήθειας στην Αφρική, πλησίασε το παιδί και του έδωσε νερό από ένα μπουκάλι που είχε μαζί της, καταφέρνοντας να του σώσει τη ζωή.

Το μικρό αγόρι βρέθηκε να περιφέρεται ολομόναχο στο δρόμο για οκτώ ολόκληρους μήνες, τρώγοντας πεταμένο φαγητό από τους ντόπιους. Χάρη στην ευαισθησία της Loven, η εξέλιξη της υγείας του παιδιού είναι αξιοθαύμαστη. Μέσα σε δώδεκα μήνες μεταμορφώθηκε σε ένα υπέροχο και υγιέστατο πλάσμα, το οποίο ανταποκρίθηκε πλήρως στη θεραπεία που υποβλήθηκε.

Τοτε ο μικρός Hope άρχισε να πηγαίνει στο σχολείο, επιδεικνύοντας τη θαυματουργή του ανάρρωση έπειτα από ένα χρόνο υπό τη φροντίδα της Anja Ringgren Loven και της ομάδας της. Η ίδια μοιράστηκε μια συγκινητική φωτογραφία από την πρώτη μέρα του Hope στο σχολείο. Μάλιστα, προκειμένου να δώσει έμφαση στην τεράστια βελτίωση της υγείας του, επανέλαβε την ίδια σοκαριστική φωτογραφία, δίνοντας και πάλι νερό στο μικρό αγόρι όπως τότε, ωστόσο σήμερα εκείνο το ασθενικό και αποστεωμένο παιδί έχει δώσει τη θέση του σε ένα όμορφο και υγιέστατο αγοράκι.

https://www.newsitamea.gr/2019/01/31/proti-mera-scholeio-to-agoraki-poy-...

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση