.

Διαφήμιση

 

User login

Συγχαρητήρια του ΙΣΡ στους νεοκλεγέντες της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ρόδου

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ι.Σ.Ρ. εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες συναδέλφους για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ρόδου.

Ευχόμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, με διάθεση για προσφορά προς τους συναδέλφους και την κοινωνία, να αντιμετωπίσουμε τα πολλαπλά προβλήματα που ταλανίζουν τους ασθενείς και κατ’ επέκταση το κοινωνικό σύνολο των νησιών μας.

Μέσα σε κλίμα ενότητας και συναδελφικότητας, ελπίζουμε σε επιτυχία του δύσκολου και απαιτητικού έργου σας, σε μία χρονική συγκυρία που η επαγγελματική συσπείρωση και αλληλεγγύη αποτελεί μονόδρομο για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου μας.

Συγχαρητήρια στον κ. Νικόλαο Παπαπαναγιώτου ιατρό ακτινολόγο, στην κ. Πολύμνια Γαλανού ιατρό αναισθησιολόγο, στο νεφρολόγο κ. Χρήστο Παλιούρα, στον κ. Βασίλειο Κινούς ιατρό χειρουργό Μ.Ε.Θ.  και στον κ. Μάριο Γεωργανά ακτινοδιαγνώστη - επεμβατικό ακτινολόγο και ταμία του Δ.Σ. του Ι.Σ.Ρ.

Καλή και παραγωγική θητεία σε όλους.

      Για τον Ι.Σ.Ρ.

Ο Πρόεδρος

 

Ο Γενικός Γραμματέας

       
      Ηλίας Ι. Τσέρκης

 

Μιχαήλ Ν. Βολονάκης

            

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση