.

Διαφήμιση

 

User login

Οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Τοξοβολίας του Α Σ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού χώρου, το Σαββατοκύριακο.

Με καλούς οιωνούς ταξιδεύουν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Τοξοβολίας του Α Σ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού χώρου, όλων των κατηγοριών 18 m, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 15 & 16 του μήνα.

 Αφορά τις μικρές κατηγορίες Παίδων και εφήβων που θα γίνουν την πρώτη μέρα και τις κατηγορίες      Α’ & Β’ Γυναικών-Ανδρών την δεύτερη. Οι αθλητές μας θα συμμετέχουν με ολυμπιακό τόξο.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο-προπονητήριο της Ολυμπιάδας Αθήνα 2004 στην Σχολή Ικάρων της Δεκέλειας στο Τατόι.

Πρόκειται να συμμετάσχουν 7 αθλητές

Παίδες – Εφηβοι

Κιαζημουσταφά Σταματία

Κηπουρού Τσαμπίκα

Γιαννάς Γεώργιος

Μιτζέλος Εμμανουήλ

Φαρμακίδης Βασίλης

Ανδρες

Κηπουρός Σάββας

Παπαβραμίδης Ντίνος

Η συμμετοχή των παιδιών θα συμβάλει σημαντικά στην απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών και όχι μόνο. Την ομάδα στηρίζει η πιστοποιημένη προπονήτρια Τοξοβολίας Τουμπανάκη Ματίνα

Να τονίσουμε ότι η ομάδα τοξοβολίας αναγκάστηκε να αναχωρήσει την Πέμπτη 13 και να επιστρέψει Τρίτη 18 του μήνα, κάνοντας  απουσίες στα σχολεία τους οι μαθητές και να κάνουν τρείς διανυκτερεύσεις, για λόγους συγκοινωνιακούς και οικονομικούς εξαιτίας του υψηλού κόστους των αεροπορικών εισιτηρίων αλλά και για το επιπλέον κόστος-χαράτσι που αναγκάζονται οι αθλητές να πληρώνουν όταν μεταφέρουν τον εξοπλισμό του αθλήματος, στην προκειμένη περίπτωση το τόξο, που οι αεροπορικές εταιρίες απαράδεκτα απαιτούν πληρωμή 30€ σε κάθε σκέλος του ταξιδιού.

Ο σύλλογος ευχαριστεί την Blue Star Ferries για την σημαντική συμβολή της στην πραγματοποίηση της αποστολής και τους χορηγούς που στηρίζουν τη δραστηριότητα του συλλόγου FUTUREKIDS διδασκαλείο πληροφορικής, το ELAFOS Hotel στον Προφήτη Ηλία, το Pane di Capo και την ACS ταχυμεταφορές.

Πληροφορίες για τα μαθήματα Τοξοβολίας του Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: 6936618366,rodiga@otenet.gr

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση